Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aprilia rx50 ws Yamaha dt 50?

Aprilia rx50 ws Yamaha dt 50?

Figyelt kérdés

Fogyasztás?

Megbizhatóság?

Ár?

2009. ápr. 26. 16:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Az új Dt-k minarelli blokkosak úgy mint az RX szal igazából mindegy.

Ha régi DT50-et akarsz venni akkor már nem mind1 mert azok igazi japán blokksak.

Az Árról annyit hogy az Rx olcsóbb

2009. ápr. 26. 18:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a Yamahát venném mert a Dt-k legendásan straba biro gépek az Rx meg hát olasz .Szerintem a Dt hez alkatrészt is könyebben találsz .Bár a régebbi Rx ek szebbek mint a régi Dt-k ellenben az újabból már mind a kettő szép.Próbáld ki mind a kettőt de ha az Rx lényegesen jóbban megy akkor azt vedd meg.Fogyasztás kb 3-5 liter jóbb csuklotol és tereptől függ.De ha újabb gépekben gondolkodsz kb 2000 feletti akkor vegyél inkábbb 125 őst de abból csak Dt-t nekem is volt és imádtam.A 125 ős Rx nek a fentartása sokkal több kb 3 literel többet is eszik meg jóbban kopnaka fékei meg minden.
2009. ápr. 30. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!