Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek 300-500e...

Milyen autót vegyek 300-500e ft között?

Figyelt kérdés
Golf IV-et lehet kapni ennyiért, jó állapotút?
2011. szept. 25. 21:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

300ért BMW-t?

Igen aztán a gatyája is rá megy.

2011. szept. 28. 08:30
 12/19 anonim ***** válasza:

"300ért BMW-t?

Igen aztán a gatyája is rá megy."

Az a cél, nem?

Tegnap majdnem röhögőgörcsöt kaptam egy kérdésen.

A kérdés az volt, hogy milyen autót vegyen százezerért, mert kinézett magának agy audi 80-ast, jó választás-e...

Ez is hasonszőrű kérdés, mivel golf4-et akar ennyiért...

2011. szept. 28. 09:52
 13/19 anonim ***** válasza:
ha kezdő sofőr vagy akkor ugró deszkának jó a suzuki (csak ne legyél te is olyan agresszív csíra mint a legtöbb)
2011. okt. 1. 17:00
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Astra is olyan jó mint a szuzuki.

Bár a szuzuki motorja jobb azt elismerem az asztráknak meg a kasznijuk erősebb. de egy kaptafa a kettő.

Nissan priméra se rossz meg a golfok se. bár a 3mas jobb széria mint a 4 es. Bár én BMWt vettem első autónak olyan menő voltam mint sir morton. Keveset mentem vele mert benzinpénzem sose volt elég amiatt hogy nem volt olyan pont amit ne törtem volna meg rajta. úgyhogy javítás /fogyasztási arány havi 70 ezer volt... csak alig autóztam az volt a rossz. :P :D

2011. okt. 1. 18:12
 15/19 anonim ***** válasza:

teaman!ugye nem gondoltad komolyan, hogy a 3mas golfi jobb lenne mint a négyes? én a négyesről csak dicshimnuszokat hallok a hármas meg sírás-rívás, olyan volt sógoromnak is örült, hogy megszabadult tőle.

üdv 1 mondeós

2011. okt. 1. 21:48
 16/19 anonim ***** válasza:

A III-as igenis jó, na persze ez a IV vs III nem ilyen egyértelmű, a III-asban kevesebb dolog tud elromolni és ha megkímélt akkor igenis jobb! Ha általánosítunk, akkor viszont IV-es!

Astra F semmiképp, legalábbis én anno próbáltam néhányat és a Golf jobban meggyőzött, Suzuki szintén felejtő! Ok a benzint nem eszi, de cserébe vannak azért költségek+állandó életveszély és még pakolni se lehet bele!

Golf III olyan 300 körüli ártól kezdődik, de igazából itt még költeni kell rá!

Golf IV-et 300 körül tuti nem kapsz, de még 600 körül is necces a jó vétel...

2011. okt. 2. 14:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem 3mas van 1.9tdi és megvagyok elégedve vele,már 10éve nyúzom és aproságokon kivül semmi komoly baja nem volt még
2011. okt. 2. 15:06
 18/19 A kérdező kommentje:
Mennyit fogyaszt a 3as golfod?
2011. okt. 2. 15:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem 1.4 3-as Golfom van nyaralás során 7,2-es fogyasztás jött ki 5 fővel vegyesen város-országút-hegyre fel stb..
2011. okt. 2. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!