Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ennyi kilogrammos motron?

Ennyi kilogrammos motron?

Figyelt kérdés

( Nem én, hanem a haverom )

Mi lenne ha egy kb40Kilós 15 éves menne motorral?Mert aztmondják ha egy olyan a motort pld: nem tudná megtartani, összes vissza menne alatta stb... És most ezt azért nem értem mert hogy miért nem tudná megtartani?és miért menne össze vissza alatta?Mert azaz haveromnak azért van izma( nem látszik meg nagyon ), és ilyen motogp-s csákók is vékonyak.. És ezért teszem fel a kérdést mert nagyon kiváncsi vagyok erre :P

2011. szept. 24. 22:29
 1/3 anonim ***** válasza:
biztos tanultál fizikát az iskolában ugye ? a kerékpárral sem dől fel a 10 kg gyerek ! a motor ha megy elengeded a kormányt és megy egyenesen tovább ha le tudnál szállni róla menet közben a moci menne tovább egyenesen nélküled!
2011. szept. 24. 22:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Na nem semmi kérdés :D

"Mi lenne ha egy kb40Kilós 15 éves menne motorral?"

15 éves tehát segédmotorra lehet maximum jogosítványa, azok közül meg egyik se annyira eget verően nehéz :) De jó mondjuk 125ös motorral, legyen enduro :D 140kg kb a gép...azt már egy 40 kilós emberke lehet nem tudná megtartani ha megindulna oldalra.

2011. szept. 24. 22:45
 3/3 anonim ***** válasza:
A motor megtartásához erő akkor kell, amikor tolod vagy kiveszed középtámaszra. Ha van lendület, akkor mindenféle fizikai törvények miatt egyenesben akar maradni a gép, az ettől eltérést nem izomból kell csinálni, hanem megfelelő technikával. Olyan gondok, hogy össze-vissza megy a gép kis sebességnél szoktak előfordulni, vagy akkor ha a motoros határozatlan és azt sem tudja mit akar.
2011. szept. 24. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!