2001-ES Opel G astra 1,6 16 V autóm van. Pár hete kivettem az anyósülésemet és azóta világít a szervíz lámpám. (Nem tudom e miatt e? ) Mi lehet vele? Légzsák rendben nézte már szerelő.
Figyelt kérdés
Amit megcsinált( fojtószelep lett kicserélve jelenleg gázpedál érzékelő szenzor csere volt de semmi javulás). Hibakód. gázpedál érzékelő2.
Volt már valakinek hasonló??
Ötlet esetleg?
2011. szept. 23. 16:41
11/17 A kérdező kommentje:
Az utolsónak akkor szerinted mi lehet??
Ma már elkezdett szaggatni is a jármű mikor mentem vele, menet közben.
Köv.héten tudom vinni a szerelőhöz addig még várom a tapasztalatokat ötleteket ha van, köszi mindenkinek!
2011. szept. 26. 21:10
12/17 anonim válasza:
1., Így már viszont elképzelhető az AC.
2., tankoltál etanolt?
13/17 A kérdező kommentje:
Igen tankoltam egy negyed éve felesben benzinnel kipróbáltam. Miért?
2011. szept. 27. 11:38
14/17 A kérdező kommentje:
Az üzemanyagszűrő kicserélve a hibakód is megmaradt meg a jelenség se változott.
2011. szept. 27. 14:37
15/17 anonim válasza:
Most már tényleg nagyon kiváncsi vagyok mi volt a gond...írd majd meg légyszíves! /aki a hosszút írta.../ :))
16/17 A kérdező kommentje:
Oké jelzek!
2011. okt. 6. 08:20
17/17 A kérdező kommentje:
Még nincs fejlemény kifogytam az anyagiak terén:)
Most meg egy másik lámpa kezdett világítani, viszem beolvastatni ez vajon mi lehet.
Jelentkezem
2011. nov. 6. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!