Van egy nagy problémám. Kivettem a gyári rádiót (car300) és beraktam a helyére egy másikat (nem gyári) sajna nem tudtam beüzemelni. Vissza raktam a gyárit és látom, hogy a kijelző tök sötét, még a dátumot és az időt sem mutatja. Mi lehet a gond?
Gondolom a gyári még működött amikor kivetted. Még ilyen bajom nem volt, de esetleg nem ment ki a rádióhoz tratozó biztosíték (ha persze van olyan...)
Vagy esetleg hátul vannak azok a kábelek amiket bedugsz. Nem húztad meg túlságosan és nem jött szét valami ami miatt nem kap áramot?
Esetleg zárlat és teljesen meghalt?
Ráadott gyújtásnál AS gomb nyomvatartása(és addig nyomni, míg nem pittyen bekapcsolás után) közben bekapcsolni.
ekkor megjelenik a CODE, majd következik 10-től 1-ig egy szám(ez a még lehetséges kísérleteket jelzi) és 4 vonalka... a 4 vonal a kód helye, melyet az 1-4-ig gombokkal kell beadni, vagyis addig nyomkodni, míg a helyes kód látható(persze az első számmal kezdve kell beadni). Ha megvan, akkor AS-t megint hosszan nyomni!
Egyébiránt Opel fórumban találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!