Megane (5 ajtós) vagy Fluence?
"Nyugodj meg, hogy úgy is jobb." - ??? - Nyugodj meg,? - Nyugodj meg! <-?
Amúgy sem voltam ideges.
Amúgy hogy örülj az Opel már vagy húsz éve a Renault-val van fej fej mellett versenyben a minőségben.
Amúgy a trélerezés onnan jutott eszembe példának mert M. Péternek első évben ~10-12-szer trélerezték az új ~2001-es Peugeot 607-esét. ;)
Itt vannak csoda szerencsés tulajok. ;) De a többség nem az. Jó ennyire nem is peches a többség.
kb. '95-'05-ig voltak a franciák a mélyponton.. Részben saját tapasztalat, részben pedig Népitéleten a nép tapasztalata..
Megerősíteném, amit előttem már valaki írt: a Fluence tulajdonképpen egy nagy Thalia..és ugyebár a Thalia-t az vett, aki olcsón akart menő autót..csak hogy szépen fejezzem ki magam..
Amúgy szerintem egy 5ajtós autót könnyebb pakolni, mint egy sedant..
És ezek mellett szerintem a Megané jobban is néz ki, én mindenképp azt választanám..
tegnap 22:51
"kb. '95-'05-ig voltak a franciák a mélyponton.."
azért ez úgy igaz hogy a kb. '95-'05-ig voltak az európai autók a mélyponton..
A sok új elektronika és egyéb új technológia. Egyik barátom bejáratós a legtöbb német autógyárba (mert egy nagy beszállító cégnél dolgozik), és ő mesélte hogy ez egy általános hiba volt akkor. Amúgy ez a cég nem csak német autókba szállít alkatrészt. Amúgy kellet az idő hogy az új technikák kiforrjanak az autóiparban is.
A Mercedes amúgy kb. amúgy is ~1990-1995-ig volt például csúcson megbízhatóságban. Akkor teljes technológiai generáció váltás volt. Mert több akkori más elvárásnak már nem feleltek meg a kiforrót bár már régi megoldásai és eszközei. A licenszbe eladott és általuk más márkájú autókba gyártott kilencen előtti konstrukciók (gyakran "lomha" autót eredményező) motorjaik a világon még ma is a legmegbízhatóbbak közt vannak.
Amúgy imádom a francia autók exterior és interior-jét. ;)
A még megbízhatatlanabb angol autókét még jobban. ;)
Sux, hogy minél szebb és kényelmesebb egy nem luxus autó annál megbízhatatlanabb. Bár fordítva ez nem igaz.
Mert a világ legkénylemetlenebb autója a legvízhatlanabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!