Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megane (5 ajtós) vagy Fluence?

Megane (5 ajtós) vagy Fluence?

Figyelt kérdés
A munkahelyi ranglétra újabb fokára értem, így kapok céges autót. E két típus fapados vadiúj, 1.5 dci változata közül választhatok, és hát igazából nem tudok választani, mert úgy istenigazából egyik sem tetszik annyira. Ha már muszáj választani, melyik a jobb autó?
2011. szept. 23. 07:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én próbáltam a Fluence-t 1.5 dci 110le változatát. Azt kell mondjam nekem nagyonn tetszett, az tény, hogy ezekben a motor a legnagyobb durranás. 5 alatt fogyaszt és halad is. A kérdésre válaszolva ez attól függ mennyire kell a nagy kocsi? Ha kell akkor a Fluence, ha elég a hatchback akkor a Megane, mivel műszakilag ugyanaz a két autó a belső tér is ugyanaz csak a flu. a sedan változat. Mindenesetre én ajánlom mindkét autót!! Nekem a Fluence kéne sedanpárti vagyok :)
2011. szept. 23. 09:01
 2/15 anonim ***** válasza:
Én a Fluancot venném. Már csak azért is mert sedan. Én ha kocsit veszek megint csak sedant vennék a kényelmes pakolás miatt.
2011. szept. 23. 14:03
 3/15 anonim ***** válasza:
Én a Megane-t választanám. A Fluence nekem a megpénzesedett Thaliások autója.
2011. szept. 23. 15:20
 4/15 anonim ***** válasza:
Én Megane-t, a Fluence nagyon nem tetszik, valahogy olyan nagyon népautó stílusú, de ezen kívül nincs vele bajom.
2011. szept. 23. 17:55
 5/15 anonim ***** válasza:

Fluence mert a Megane az ésszerű választás. ;)

Amúgy a Fluence elég autó formájú Samsung autó létére.

2011. szept. 23. 18:31
 6/15 anonim ***** válasza:
Egyik se.
2011. szept. 23. 19:49
 7/15 anonim ***** válasza:
43%
Egyiket se! Francia autót soha!
2011. szept. 23. 20:09
 8/15 anonim ***** válasza:

Na megérkeztek a német autók buzeránsai!

Már vártalak titeket!

Próbáljatok meg ennyi pénzért venni egy új német szutykot nagyokosok!

2011. szept. 23. 21:01
 9/15 anonim ***** válasza:
43%

"Egyiket se! Francia autót soha!" Hol érdekli ez őt? A javíttatást a cég fizeti a bér autót is még ha garanciában nem megoldott is.

"Próbáljatok meg ennyi pénzért venni egy új német szutykot nagyokosok!" - az első öt évre és százezer kilométerre nézve is kétséges hogy megérné akár csak anyagilag is egy francia autó. Főnöknek nem mondhatóm hogy ma már megint nem érek be, ebben az évben tizedszerre mert a saját (új) autómat trélereztetem.

2011. szept. 23. 21:50
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, hogy úgy is jobb. Sokszor utánaszámoltam már beleszámolva, hogy melyiket mennyiért adom el. Nekünk több dízel francia autónk volt, és az általad említett első 100E Km-en semmiféle meghibásodás nem jött elő! Hozzátenném, hogy később sem. Innentől kezdve nincs miről beszélni.

Ha már cégautó: Lényegében mennyivel jobb a Renaultnál egy Peugeot motoros Ford Focus, vagy egy Fiat motoros Opel Astra? Szerintem semennyivel.

2011. szept. 23. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!