Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok, ciki a robogó?

Mit gondoltok, ciki a robogó?

Figyelt kérdés

Szerintem nem. Attól, mert már minden hülyegyereknek lehet robogója (vagy inkább úgy mondom, ahhoz hasonlító lelakott sz*r) általában jogsi nélkül, nem. Venni szeretnék, de én tényleg az utazás szempontjából. Kocsira van jogsim, de egyrészt egy jó kocsi használtan annyi mint újonnan egy robogó és benzinből is többet eszik. A mai benzinárak mellett meg 'egyszemélyes utazásra' szerintem a robogó az, ami a legjobban megfelel.

Két dolog van ami azért visszatart:

1. Sokan lehúzzák/lenézik ezeket a 'jószágokat' azok, akik ÉRTENEK hozzá.

2. Amit már az elején említettem, hogy már minden hülyének lehet, ezáltal sok emberben előítéletek születtek és még az is lenézi aki NEM ért hozzá.

Ti mint gondoltok a robogóról és/vagy a robogósokról? Nyolcadliteres kategóriájút vennék, de nem a nagytestűt, hanem simán azt, ami olyan felépítésű mint egy 50-es, csak a motor benne erősebb/gyorsabb/jobb.

2011. szept. 22. 16:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:32

125 ccm-re mindenképp kell rendszám nem?

2011. szept. 23. 15:55
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek. Igen, az igaz ahogy az egyik válaszoló is írta, hogy egy 50-es és egy 125ccm-es robogó két különböző. Eleve már a hangja is. Tél nekem nem számít, mert ekkor úgyis busszal megyek mert az ilyenkor gyorsabb. Rendes 'motort' azért nem akarok 125-be, mert szerintem az még kicsi.
2011. szept. 23. 18:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát nekem most lett egy yamaha aeroxom és nagyon nincs magas hülye hangja...mondjuk ebbe van egy leo vin TT pufó meg malossi görik stb..

Szerintem simán vehetsz egy 50es robeszt de ha már 50es akkor vagy aprilia sr 150 v yamaha aerox 50

azért mondtam az aprilia sr 150-t mert ezeket a gépeket 2000-2002 ig gyártották és a 150es és az 50es SR közöt SEMMMI különbség nincs külsőre...na a motorja már más téma. Ha meg nem akarsz kockáztatni. akkor egy aprilis sr 50 vagy yamaha aerox 50... "forgalom ritmusa" : enyémbe van 50e ft ért "tuning" : malossi görgők , malossi kuplung, leo vin TT pufó. igy megy 100-110-et. mondanom sem kell hogy lámpánál az összes autós bekaphatja. és 3.3at eszik. Igaz , hogy 5-6 naponta tankolni kell de azalatt járok vagy 150km-t. meg akkor tankolok amikor már eléri a pirosat...nem akkor amikor már bekelltolni a bbenzinkutra.

Szómiszó ajánlom.

UI: alap 50es robogó ha megfeszül se megy 80nál többet. HIDD EL.

2011. szept. 24. 22:39
 14/16 anonim ***** válasza:
11%
Csak azt nem értem miért nem szeretnek manapság motorozni...Nem tudtok váltani vagy mi?
2011. szept. 25. 09:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Osztom az utolsó kételyeit. A motorozás egyik legjobb része a váltás, miért kell robogókkal bohóckodni?
2011. szept. 25. 09:41
 16/16 anonim ***** válasza:
38%
A robogó szerintem nagyon ciki, Lassú, hangos
2012. máj. 8. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!