Mennyibe fájnának nekem ezek a dolgok a műszakihoz?
Átvizsgálták az autót, leírták h mit kellene javítani rajta, személyesen nem tudtam beszélni a szerelővel.
Első kipufogó csere
köszübök, taposólemezek heggesztése
hátsó ablaktörlő motor
olaj folyás
Alsó lengőkar hátsó szilent. (?)
Jobb hátsó láb (?) kézifék
A (?)-ket nem igazán tudom értelmezni.
Köszi!
89-es fiesta.
Most cseréltettem lengőkar-szilenteket a kocsimon, lengőkar első szilent 4700/db hátsó 5200/db volt S80as Volvohoz. A fiestéhoz kb feleennyi lehet.
Guglizz vagy nézz szét a racing bazáron, a lakatosmunkán kívül mindent elég olcsón megkapsz majd.
új alkatrészekek
ablakmosó motor: 2-3 Ft
első kipuff: 22000 Ft
szilent: 1000 Ft
fékpofa készlet: 10000.
ha cserélni kell akkor küszöbök 8000 körül taposólemezhez majd kanyarítanak valahonnan lemezt. Ha ki lehet taknyolni a küszöböt is akkor egy kis lemz darab megteszi, vagy purhab, ha igazán tróger szerelőt fogsz ki.
lakatos munkadíj 20-30000.
De szinte mindent megkapsz bontottan.
Az alkatrészek 15-20ba beleférnek úgy, a laktolás lesz drágább, meg az olajfolyás kérdés, hogy hol szivárog.
Köszi a válaszokat!
Nos az olaj!
Öregapámé volt ez a gép, és mondta h azért szivárog az olaj, mert a motor az 1. hengeren keresztül nyomja a többibe az olajat. - Nem tom, ez hogyan van, sajnos nem értek hozzá. Azt látom énis, hogy ha ránézünk a motorra, motortérre akk balról az 1. henger úszik az olajban :S
"Inkább keress egy embert aki okosban 30ezerért áttolja úgy ahogy van a műszakin..Aztán használhatod még 2évet gondnélkül."
Én ismereke ilyet, de a müszaki vizsga megléte nem menti meg attól, hogy szétmállik a lengőkar szilent és elhagyja a kereket lengőkarral együtt :) Az hogy rendelkezik majd érvényes müszakival, még nem jelenti, hogy nem hal meg a kocsiban két éven belül... Szvsz inkább a szervíz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!