Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pár napja elkezdett fájni a...

Pár napja elkezdett fájni a vádlim, mintha az izmaim fájnának, feszít az egész, főleg mikor lefekszem. Mitől lehet ez? Mire kell vigyazzak? A sok ülés ilyenkor nagyon árthat?

Figyelt kérdés
2008. febr. 9. 07:27
 1/4 A kérdező kommentje:
32 hetes kismama
2008. febr. 9. 07:27
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Nem akarlak ijesztgetni,de nehogy trombózist kapj,mert ez annak a kezdő tünete!Feltétlen hívd fel a dokid és kérdezz rá!Ez nem játék!
2008. febr. 9. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ugyanez volt... ne ijedj meg, fáradtak a lábaid. Polcold fel magasabbra, mint a fejed van, mikor lefekszel. Egy idő után elmúlik. Én is többet pihentetem, napközben többször is felpolcolom. Az van, hogy a növekvő édes terhet megerőltetőnek találják a lábacskáid :) Nem kell semmi trombózistól tartani! Trombózis csak visszér esetén van... Csak pihenj, de ne ülj, sétálgass is azért naponta egy órácskát, majd pihi kicsit felpolcolt lábbal :)

Boldogságos babavárós napokat!!!

31 hetes kismami

2008. febr. 9. 18:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtató választ az utolsó válaszadónak, felpolcolás után valóban nem fáj már annyira és jó tudni, hogy más is járt ebben a cipőben. Az első válaszadó komolyan rám ijesztett, fel is hívtam egy doki ismerőst és szerencsére ő is azt mondta, hogy felpolcolni a lábat és pihentetni :-)
2008. febr. 9. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!