Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha megszerzem a "C" kategóriát...

Ha megszerzem a "C" kategóriát akkor megkapom a "C1"-et is?

Figyelt kérdés
Kérdésem az lenne hogyha megszerzem a "C" kategóriát akkor megkapom a "C1" -et is? És ha megszerzem a "C+E"-t akkor megkapom a "C1+E"-t is? Gondolom a "B+E" -t tuti megkapom "C+E" -vel együtt.
2011. szept. 17. 09:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Valamennyi kérdésedre igen a válasz. Egy "felsőbb" kategóriával egy "alsóbb" kategóriára is automatikusan jogosult leszel - természetesen.
2011. szept. 17. 09:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen az előttem szólónak igaza van.

Ezt onnan tudom hogy én most járok C jogsira és megkérdeztem én is.

Sőt még C+E vel 2 pótkocsit is húzhatsz traktorral :P

Gondolom minden vágyad... :D

2011. szept. 17. 23:36
 3/12 A kérdező kommentje:

Huuh , hát akkor hozzád több kérdésem is lenne.

Hány éves vagy? Hol tartasz most a "C" jogsiban? Mi mennyibe kerül? ( elmélet , rutin , forgalom ) Hol vezetsz? ( város ) Hát eredetileg nem a 2 pót miatt szeretnék jogsit szerezni "C"-re és "C+E"-re , de nem árt az sem ha lehet. Majd ha szabadságon leszek akkor legalább be tudok segíteni ismerőséknek traktorozásban :)

Kamionos leszek és azért kellene..

Pávod már van? GKI?

Köszi a választ. Ment a zöld kéz

2011. szept. 18. 12:23
 4/12 anonim ***** válasza:
ha traktorozás miatt kell a jogsi akkor vedd fel a kapcsolatot egy mezg sulival mert C+E vel 2pót azt húzhatod de már szántani, tárcsázni, vetni ,boronálni azt nem de a mezg jogsival igen és húzhatod a 2 pótot,is
2011. szept. 22. 19:47
 5/12 anonim ***** válasza:
most vettem észre ,hogy bírtad a kamionost ! nem egyszerű voltál már kamionnal külföldön ,hogy mi ez amit csinálunk?
2011. szept. 22. 19:49
 6/12 anonim ***** válasza:
szabin majd mész traktorozni? na erre kiváncsi leszek? szerintem neked semmi fogalmad nincs az egészről ! 4-8 hét után haza jössz , vagy két napra és mégy trakizni?
2011. szept. 22. 19:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésedre válaszolva nekem a C jogsi az olyan 260 ba van +bejárás tankönyv meg ilyesmik.. az mindent beleszámolva olyan köze 300e KB

A nehézpót még durván 200e az árufuvarozói az 24-30 azt még nem csináltam meg még erre jön még a sok kis hülye tanfolamok. ADR (tűzveszélyes és veszélyes anyagok szállítása) az olyan 50-60e akkor Páv 8e emelőhátlap kezelői sofőrkártyát kiváltani stb TIR ... rengetegbe van a jogsim idáig is de ezután is még költhetek rendesen. olyan millió körül lesz a jogsim ha kész leszek mindennel.

Amúgy Szolnoki vagyok.

2011. szept. 23. 01:04
 8/12 anonim ***** válasza:
az ADR csak átok meg ne csináld de ha megvan akkor is titkold el, az szívás mert nem kapsz az adr fuvarért többet , de ha valamit elrontasz milliókra büntetnek, és még ugyanúgy ott van a tahográf ja és narancs táblával rögtön ki vesznek!!!Kamionos!
2011. szept. 23. 13:27
 9/12 A kérdező kommentje:

Ugyanmár!! A traktoros beszólás poén volt!! Az előző válaszolónak ment a poén! És nem az volt a kérdés , hogy mennyibe kerül , vagy hogy milyen a kamionozás. Tudom , hogy rengeteg pénz ( 1 milla ) nagyon jól tudom , hogy mi kell ahhoz hogy kamionozhassak. Utolsó válaszolótól kaptam hasznos választ. Ezt nem tudtam! A kérdés tovább is fent áll! "C+E"-vel MEGKAPOM A "C1+E"-T VAGY SEM????

Tudatlanok ne is írjanak!! Csak olyan írjon akinek megvan a "C+E" kategóriája!! Szántás és egyéb baromság engem nem érint!!

2011. szept. 23. 16:40
 10/12 A kérdező kommentje:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:04

Köszönöm válaszod! Sokat segítettél! Ment a Zöld kéz.

2011. szept. 23. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!