Hány km-t mentél segédmotorkerékpároddal egyszerre maximum?
Úgyértem, hogy elmentél x pontból y pontba ami kb. 200km, majd vissza 200km, közbe megálhattál pihenni stb.
DE nem olyan, hogy én már 7143km-t mentem a robogómmal, tehát nem a futott összkm-re vagyok kíváncsi.
Akkor neked jó volt de nekem olyan unalmas mint az állat.
:D Felmentem a 44es főútra aztán kb 70km-en csak mennem kellett egyenest rajta :/ Ezért szívás az Alföldön lakni :D
Köszönöm mindenki válaszát.
17:57 minimum 2x. Neked vagy a simsonodnak kellett a pihenés? :P
Hosszabb út közben többször is megkell állni pihenni, nehogy sokat menjen egyhuzamba és baja legyen? vagy bírná egyhuzamba is az utat gond nélkül?
Ha leállitani nem is, de alapjáraton pörgetni célszerű a léghűtéseseket. Ha túlmelegszik megtud ragadni a dugattyú.
Vagy ha jól emlékszem Simsonnál van olyan hogy beköpi a gyertyát.
18:20
Azért itt sem fenékig tejfel minden, főleg amikor kikapsz egy erősen kanyarodó dombot, és nem tudsz 2 fölé kapcsolni kb 2 kilométeren át.:D
:D Így élvezném mivel nekem szokatlan lenne :) te meg itt bírnád a nagy egyeneseket :S
2x álttam meg oda is vissza is. Nekem is pihenni kellett meg a gépnek is. A derekam már kivolt kicsit ültem egyenes háttal aztán úgy mint egy chopperen de elég fárasztó volt :D
Friss jogsival 80 km, Simson Star-on..
Unalmas nem volt, kis falvakon keresztül mentünk, köztük kisebb-nagyobb dombok, elvégre az Alpokalján lakom :DD
Miattunk nem kellett megállni, csak apa bejáratós Pannoniáján kellett kétszer karbit állítani..
60-70 km-s "túrákat" kb. minden hétvégén csináltunk..
14/f
S51N: 36 km odafelé nyélgázon, másfél órányi munka egy elromlott lifttel, 36 km vissza.
Nem volt kocsi, viszont a családi vállalkozás néhány faluval arrébb nem tud a lift nélkül létezni. Szóval egy évnyi állás után kihajtottam a lelkét szerencsétlennek. Azóta megint áll mert van nagyobb (és már működőképes) motor.
25F
Nagykanizsa-> Tornyiszentmiklós oda-vissza
89 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!