Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány km-t mentél segédmotorker...

Hány km-t mentél segédmotorkerékpároddal egyszerre maximum?

Figyelt kérdés

Úgyértem, hogy elmentél x pontból y pontba ami kb. 200km, majd vissza 200km, közbe megálhattál pihenni stb.

DE nem olyan, hogy én már 7143km-t mentem a robogómmal, tehát nem a futott összkm-re vagyok kíváncsi.

2011. szept. 13. 17:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Akkor neked jó volt de nekem olyan unalmas mint az állat.

[link]

:D Felmentem a 44es főútra aztán kb 70km-en csak mennem kellett egyenest rajta :/ Ezért szívás az Alföldön lakni :D

2011. szept. 13. 18:20
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát.

17:57 minimum 2x. Neked vagy a simsonodnak kellett a pihenés? :P

Hosszabb út közben többször is megkell állni pihenni, nehogy sokat menjen egyhuzamba és baja legyen? vagy bírná egyhuzamba is az utat gond nélkül?

2011. szept. 13. 18:28
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha leállitani nem is, de alapjáraton pörgetni célszerű a léghűtéseseket. Ha túlmelegszik megtud ragadni a dugattyú.

Vagy ha jól emlékszem Simsonnál van olyan hogy beköpi a gyertyát.

2011. szept. 13. 18:38
 14/20 anonim ***** válasza:

18:20

Azért itt sem fenékig tejfel minden, főleg amikor kikapsz egy erősen kanyarodó dombot, és nem tudsz 2 fölé kapcsolni kb 2 kilométeren át.:D

2011. szept. 13. 19:08
 15/20 anonim ***** válasza:

:D Így élvezném mivel nekem szokatlan lenne :) te meg itt bírnád a nagy egyeneseket :S

2x álttam meg oda is vissza is. Nekem is pihenni kellett meg a gépnek is. A derekam már kivolt kicsit ültem egyenes háttal aztán úgy mint egy chopperen de elég fárasztó volt :D

2011. szept. 13. 19:29
 16/20 anonim ***** válasza:
Gyere el Pécsre, remek túrákat lehet szervezni. Ha jössz, akkor felvehetnénk a kapcsolatot és mehetnénk együtt:D
2011. szept. 13. 20:01
 17/20 anonim ***** válasza:

Friss jogsival 80 km, Simson Star-on..

Unalmas nem volt, kis falvakon keresztül mentünk, köztük kisebb-nagyobb dombok, elvégre az Alpokalján lakom :DD

Miattunk nem kellett megállni, csak apa bejáratós Pannoniáján kellett kétszer karbit állítani..

60-70 km-s "túrákat" kb. minden hétvégén csináltunk..

14/f

2011. szept. 13. 20:15
 18/20 anonim ***** válasza:
*kb minden hétvégén csináltunk a a nyáriszünetben..
2011. szept. 13. 20:16
 19/20 anonim ***** válasza:

S51N: 36 km odafelé nyélgázon, másfél órányi munka egy elromlott lifttel, 36 km vissza.

Nem volt kocsi, viszont a családi vállalkozás néhány faluval arrébb nem tud a lift nélkül létezni. Szóval egy évnyi állás után kihajtottam a lelkét szerencsétlennek. Azóta megint áll mert van nagyobb (és már működőképes) motor.

25F

2011. szept. 13. 20:34
 20/20 anonim ***** válasza:

Nagykanizsa-> Tornyiszentmiklós oda-vissza

89 km

2011. szept. 14. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!