Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sport motrot szeretnek vasarol...

Sport motrot szeretnek vasarolni! De nem tudom, milyet?

Figyelt kérdés

Szoval erdekelne engem egy sport motor de nem ertek hozzajuk. Teljesen kezdo vagyok a temaban. 185magas vagyok es 90 kg. Mit tudtok nekem ajanlani(kezdonek)? Gyarto, tipus, kobcenti? Ja es kb 500-600 euro-ig!!! Tudom hogy vege a szezonnak de azt halottam,hogy ilyenkor olcson is hozza lehet jutni egy jo motorhoz! Es kezdesnek egy 500 kobcenti koruli motor nagy lenne?

Valaszaitokat koszonom es megy a zoldkesztyu is!!!

2011. szept. 13. 04:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó! te meg tudnád állni, hogy egy alulról nyomatékszegény CBR-nek ne húzd meg párszor?

-Ha a CBR-em egyesben menne 120-at, kettesben meg 170-et, akkor az első dolog, amit cserélnék, azok a lánckerekek. Előre 2-3 foggal kisebbet, hátulra meg valami brutálisan nagyot, hogy 220-230-nál már szabályozzon le, de gyorsuláshoz ne keljen a kuplungot égetni, még induláskor sem...

Egyébként a 600-as szerintem nagy lenne. Tényleg lehet vele lassan menni, de az a sok fiatal, aki a temetőben végezte, biztos meg tudta állni, hogy kicsit odahúzzon neki. Szerintem egy 250-es Ninja ideális lenne kezdésnek, vagy maximum (!!!) egy CBF 600, vagy XJ6.

Széles utat, gumi fákat!

2011. szept. 19. 17:26
 12/15 A kérdező kommentje:

igyekszem megfogadni a tanacsaitokat !!!!!

minden jo tanacsot orommel veszek:)

2011. szept. 19. 18:08
 13/15 anonim ***** válasza:
54%
Énmeg tudnám állni,önkritika kérdése.
2011. szept. 20. 14:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy meg tudnád állni, de akkor a világ legértelmetlenebb dolga egy olyan motort venni, amit te 3,000-es fordulaton használsz de 9000 körül kezd el igazán nyomatékos lenni... Akkor venni kell egy olyat, ami 3000-en is kényelmes...
2011. szept. 20. 17:43
 15/15 A kérdező kommentje:
ja ez nagyon is igaz
2011. szept. 20. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!