Mikor kell intézkedni oktató ügyben?
Arról lenne szó, hogy nemrég letettem a KRESZt de még nem kezdhetem el a vezetést a korom miatt. Viszont már megvan az oktatóm, csak ezt nem tudom, hogy most menjek be intézkedni (megmutatni a vizsgalapomat) és akkor szoljak hogy xynál szeretnék vezetni, vagy ráérek akkor amikor már mehetek?
Vagyis mikor osztanak ki vkihez, ha már bementem, vagy automatikusan ahogy megvan a KRESZ?
Mindenképpen hozzá akarok kerülni, nem máshoz.:)
Mikor én egy évvel ezelőtt csináltam a jogosítványt, bementem az irodába, kértem nevekeket.. megadták hozzá a telefonszámot, és miután kis autón akartam tanulni, úgy válogatták össze őket. Ezután teljesen rám bízták az egészet, azt hívtam fel akit akartam, innentől kezdve az autósiskola teljesen kiszállt a szervezésből.
Szerintem az lenne a legjobb, ha felhívnád az oktatót, ő biztos meg tudja neked mondani + az árakat is elmesélheti.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!