Törvényszerű, hogy minden autós oktató felemelje a hangját és/vagy kiabáljon a tanulóvezetőre?
Most tanulok vezetni, rutinpályán az órák felét már levezettem. Nem megy minden elsőre, van ami másodjára sem, ami szerintem még belefér, mert eddig 3-szor ültem kocsiban,hogy vezessek, még nincs olyan jó érzékem hozzá, alig érzem a kocsit is... ennek szerintem ki kell alakulnia a rutin végére, de még hátravan a fele. Számomra az a meglepő, hogy ha valami nem sikerül, olyan feladat, ami nem elsőre nem sikerül, hanem pl. harmadjára, felemeli a hangját az oktatóm, és volt arra is példa, hogy kiabált velem. Csak ilyenekről hallottam, olyat nem, hogy az oktató nyugodtan, higgadtan elemezte volna a hibát , vagy rávezette volna a tanulót rá. Tudom, hogy ő már unja, stb. mindig mindenkinek elmagyarázni, de én ezelőtt soha nem vezettem, értetlenül álltam a dolgok előtt. Ráadásul a családunkban sem megszokott a kiabálás, ezért nem tudtam hova tenni a dolgot.
Nektek milyen élményetek volt ezzel kapcsolatban, és hogy kell ezt a szituációt kezelni?
Köszönöm! 20L
Törvényszerű, hogy az oktató kiabáljon?
Csak a bénákkal.
Törvényszerű, hogy ez a tanulót nem érdekli?
Csak a fiúknál.
Nekem mondjuk meglett minden elsőre, ha meg az okatató felemelte a hangját, mindig találtam valami úthibát... :)
nekem normális volt az oktató, Ő megértette, hogy mindenki volt kezdő, csak sokan elfelejtik, hogy ŐK IS voltak kezdők.
Velem nem kiabált, csak egyszer volt mérges, amikor "majdnem" neki mentem a kocsiz forgalomban a padkának. De, szerintem még messze volt a kerék, nem is értettem, hogy miért volt mérges :D
Amúgy ha nagyon szemét, akkor mond meg, hogy veled így nem beszélhet, és Ha folytatja, bepanaszolod az autós iskolának, és átmész másik oktatóhoz.
ha nagy a balhé, persze,hogy kiabál.
Inkább kiabáljon,mintsen leamortizálj pár kocsit a környékeden
ha ok nélkül kiabálna el is küldeném a kedves mamájába.
Utolsónál a pont, nem vagy köteles eltűrni a h0lyeségét.
Esetleg menj be az autósiskolához, és mond meg nekik, hogy átmennél másik sulihoz, mert x y egy bunkó p0r0szt.
Keress egy másik oktatót, sokan vannak, menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!