Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Törvényszerű, hogy minden...

Törvényszerű, hogy minden autós oktató felemelje a hangját és/vagy kiabáljon a tanulóvezetőre?

Figyelt kérdés

Most tanulok vezetni, rutinpályán az órák felét már levezettem. Nem megy minden elsőre, van ami másodjára sem, ami szerintem még belefér, mert eddig 3-szor ültem kocsiban,hogy vezessek, még nincs olyan jó érzékem hozzá, alig érzem a kocsit is... ennek szerintem ki kell alakulnia a rutin végére, de még hátravan a fele. Számomra az a meglepő, hogy ha valami nem sikerül, olyan feladat, ami nem elsőre nem sikerül, hanem pl. harmadjára, felemeli a hangját az oktatóm, és volt arra is példa, hogy kiabált velem. Csak ilyenekről hallottam, olyat nem, hogy az oktató nyugodtan, higgadtan elemezte volna a hibát , vagy rávezette volna a tanulót rá. Tudom, hogy ő már unja, stb. mindig mindenkinek elmagyarázni, de én ezelőtt soha nem vezettem, értetlenül álltam a dolgok előtt. Ráadásul a családunkban sem megszokott a kiabálás, ezért nem tudtam hova tenni a dolgot.

Nektek milyen élményetek volt ezzel kapcsolatban, és hogy kell ezt a szituációt kezelni?

Köszönöm! 20L

2011. jún. 29. 09:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Rám csak egyszer kiabált az oktató de megmondtam neki vagy normálisan beszél vagy átmegyek egy másik autós iskolába.Azóta mikor én vezettem egyszer se emelte meg a hangját.Amúgy ha folyamatosan kiabál szólj rá mert így biztos hogy nem tanulsz meg vezetni.
2011. jún. 29. 12:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem lenne szabad kiabálnia veled. Ő az oktató, neki pontosan tudnia kellene, hogy nem fog minden menni elsőre a vezetésben. Én 4 kategóriából vizsgáztam idáig és nagyon változó oktatóim voltak. Volt aki nagyon rendes volt ha nem ment valami és volt amelyik kiabált velem is.

A lényeg, hogy mondd meg neki, veled nem kiabálhat és ha folytatja, hagyd ott.

2011. jún. 29. 16:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az én oktatómnak az oktatás másodállás. Sokszor a főállásában kapott stresszt rajtunk vezeti le, főleg a lány tanulókon. Bunkó, lekezelő, lebénáz és hülyéz, sokan otthagyták már. Ja és a pénzre hajt (az egyik csajjal 51!!! rutinórát vetetett).

Nem törvényszerű, de lehet emberségesen és normálisan is beszélni a tanítványokkal.

2011. jún. 29. 17:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem rendes volt az oktatóm nagyon is talán azért mert apám volt főnökének a fia volt ráadásul egy községben lakunk:D

A lánc érintős dologról:Azért van az oktató oldalán is hogy használja b.sza meg a lábát használja ne a száját ilyen helyzetben, amúgy meg ha ordítozik veled akkor hagyd ott a francba nem azért fizetsz az iskolának hogy megalázzanak hanem hogy vezetni megtanítsanak.

2011. jún. 30. 22:01
 15/15 anonim ***** válasza:
*pedálsor
2011. jún. 30. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!