Fontos kuplung kérdés?
Figyelt kérdés
Ma egy kereszteződésnél, gyorsan kiugrottam mert folyamatosan jöttek az autók, és elpörgött az első kerekem és raktam volna már kettesbe az autót. De egyszerűen nem vette be, volt egy kis reszelő hang is. Utána pedig elég erős égett szag. Minden működik azóta rendesen, ez mennyire csaphatta szét a kuplungom vagy a váltóm? Vagy azért elég sűrűn kell ilyet kapnia ahhoz, hogy szétmenjen?2011. szept. 12. 13:46
1/9 anonim válasza:
hát tárcsának biztos nem tett jót de ha jó minden akkor lehet hogy csak kicsit felhevült és nem volt frankó
2/9 A kérdező kommentje:
Ha szag volt akkor még nincs akkora tragédia? Mit figyeljek most majd ,ha leégett akkor hogy viselkedne az autó?
2011. szept. 12. 13:52
3/9 anonim válasza:
hát szag volt az nem nagy gond ha füst az annál inkább hát ha szétégett akkor azt fogod észrevenni hogy kuplung egyre feljebb fog és nem lesz akkora nyomatéka az autónak
4/9 anonim válasza:
Azt kellene kideríteni h 'égett gumi szagot' v 'égett kuplung szagot' éreztél
5/9 A kérdező kommentje:
Kuplungot mindenképp.
Hát eddig is nagyon fent fogott. Már mióta vettem fent fog..
2011. szept. 12. 17:06
6/9 A kérdező kommentje:
Beszéltem a szerelőmmel.. mondtam neki, hogy mi a helyzet..
Egyesbe nem fullad le az autó, ha nem adok gázt akkor se ha fel van teljesen engedve a kuplung akkor se fullad :/
Szóval csere.. szuper
Most ezután lehet majd valamivel jobban is fog menni?
2011. szept. 12. 20:29
7/9 anonim válasza:
"Egyesbe nem fullad le az autó, ha nem adok gázt akkor se ha fel van teljesen engedve a kuplung akkor se fullad :/
"
Kérdés hogy milyen autód van, ha egy kicsit komolyabb vagy dízel, ez simán lehet normális jelenség is. Azt kéne tudni előtte is így volt-e. Van nem egy autó, ami alapjáraton simán elhúzza a kocsit még akár kicsi teherrel is...
8/9 anonim válasza:
Igen nekem 1.6 benzin autóm van nem rég lett a kuplung cserélve és simán kuplung felengedéssel elindul 1 esbe és nem fullad le.
9/9 A kérdező kommentje:
golf 4, 1,6 , előtte nem tudom , hogy fulladt-e :/
2011. szept. 13. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!