Egy 18 éves fiúnak első autónak megéri venni egy Trabant 1.1-t? Mennyi lenne a reális ára egy üzemképes viszonylag jó állapotú ilyen autónak?
TRABANT???
Nem égne az a szerencsétlen gyerek?
Ott pöfékelne az a szar berreg durrog készül ...Nekem folyamatosan olyan érzésem lenne h minnyá felrobban.
Sziasztok!
Első autónak Trabant 1,1? Nagyszerű ötlet!
Ám amire oda kell figyelni:
- ezt a típust 1 évig gyártották, így az alábbi alkatrészek beszerzése vagy lehetetlen vagy méregdrága: első-hátsó futómű, féltengelyek, hűtő-és alkatrészei, egyéb.
-a motorja nem Polo motor, hanem Polo licensz alapján gyártott NDK-s motor, így nem kompatibilis a régi Polo motorokkal, váltóval, féltengelyekkel, stb.
- a Trabant hajlamos a rohadásra (ha az alvázkeret, bölcső, padlólemez erősen korrodált, inkább ne vegyük meg, méregdrága felújítani),
- a karbit érdemes vmilyen kompatibilis Vw karbira kicserélni, vagy injektort tetetni bele ( a gyári karbutárorral {főleg}télen} sokat eszik).
23 éves vagyok, 3 éve van egy 2t Trabantom, én nagyon szeretem. Bár a 4t-hez képest kényelmetlenebb, büdösebb, bonyolult tankolni vele, de hatalmas feeling!
Nem szégyellem magam miatta, sokan szeretnek a környezetemben, nem néznek le és az utca emberének arcára mindig mosolyt csal, boldogan integetnek, ha meglátják a Trabit.
Aki meg a forgalomban csakazértis megelőz, leszorít, nem adja meg az elsőbbséget, lenéz a Trabant miatt, bekaphatja.
Engem a Trabant tanított meg közlekedni (ti. vezetni mindenki tud, közlekedni már csak kevesen!!). Ajánlom első autónak a Trabantot, Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!