Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 18 éves fiúnak első...

Egy 18 éves fiúnak első autónak megéri venni egy Trabant 1.1-t? Mennyi lenne a reális ára egy üzemképes viszonylag jó állapotú ilyen autónak?

Figyelt kérdés
A fiú akiről szó van, nem kell félreérteni azt, hogy kezdő jogsis... Gyerekkorától fogva rajon az autókért, 12 évesen már vezetett autót... Szerintem nagyon vigyázna rá, ah lenne egy gyönyörű ilyen kicsikéje :D ... Ha ez az autó nem érné meg... milyet ajánlanátok ? Az ár 1-2 százezer forint.. első autónak ez is megtenné !
2011. szept. 10. 21:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
19%
Előbb ülnék kispolszkiba még az is jobb.
2011. szept. 12. 10:10
 12/15 anonim ***** válasza:
17%
Akar hogy néz ki,csak egy SZ@ROS TRABANT!!!
2011. szept. 12. 13:17
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

TRABANT???

Nem égne az a szerencsétlen gyerek?

Ott pöfékelne az a szar berreg durrog készül ...Nekem folyamatosan olyan érzésem lenne h minnyá felrobban.

2011. nov. 10. 21:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
nektek még szerintem trabantotok sincs, ált. azok osszák itt az észt hogy ilyen meg olyan...
2011. nov. 11. 15:09
 15/15 kgaba88 ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Első autónak Trabant 1,1? Nagyszerű ötlet!

Ám amire oda kell figyelni:

- ezt a típust 1 évig gyártották, így az alábbi alkatrészek beszerzése vagy lehetetlen vagy méregdrága: első-hátsó futómű, féltengelyek, hűtő-és alkatrészei, egyéb.

-a motorja nem Polo motor, hanem Polo licensz alapján gyártott NDK-s motor, így nem kompatibilis a régi Polo motorokkal, váltóval, féltengelyekkel, stb.

- a Trabant hajlamos a rohadásra (ha az alvázkeret, bölcső, padlólemez erősen korrodált, inkább ne vegyük meg, méregdrága felújítani),

- a karbit érdemes vmilyen kompatibilis Vw karbira kicserélni, vagy injektort tetetni bele ( a gyári karbutárorral {főleg}télen} sokat eszik).

23 éves vagyok, 3 éve van egy 2t Trabantom, én nagyon szeretem. Bár a 4t-hez képest kényelmetlenebb, büdösebb, bonyolult tankolni vele, de hatalmas feeling!

Nem szégyellem magam miatta, sokan szeretnek a környezetemben, nem néznek le és az utca emberének arcára mindig mosolyt csal, boldogan integetnek, ha meglátják a Trabit.

Aki meg a forgalomban csakazértis megelőz, leszorít, nem adja meg az elsőbbséget, lenéz a Trabant miatt, bekaphatja.

Engem a Trabant tanított meg közlekedni (ti. vezetni mindenki tud, közlekedni már csak kevesen!!). Ajánlom első autónak a Trabantot, Mindenkinek!

2012. febr. 4. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!