Rendőrautókban milyen motorok vannak?
PL: Opel Astra, Skoda Octavia, Ford Mondeo.
Utóbbi érdekelne legjobban, mert jelenleg az a legelterjedtebb.
Az Focus, nem Mondeo...
Am. még mindig az Octavia viszi a pálmát az 1.8 T-vel.
Múltkor igazoltatás közben beszélgettem egy rendőrrel, a Focusban 1.6 benzin van. Volt ott egy ex-határőrségi Octavia kombi is, arról azt mondta hogy dízel.
Az Astrák szerintem benzinesek voltak és 1600 ccmesek, a környékünkön lófráló traffipaxos kivitel legalábbis biztosan ilyen.
A legtöbb szecska asszem 1.6 benzines. ( egy ideig volt nálunk olyan octavia a városban, amin láttam gáz töltöcsatlakozót is WTF?? ). Az új Focusok is 1.6os 100 lovasok.
Az autópálya rendőröknek van ST220as Mondeojuk ( 3.0 V6 220LE ) , van TT Coupejuk ( 3.2 quattro 250LE ) és Octavia RS ( az újak 2.0TFSI 200LE, a régiek asszem 1.8T 185LE ).
Van Mondeo is. Kelenföldön például van Mondeo.
Amúgy mindig kis motor. Astak anno 1.4 és még abból is a gyengébb motorral voltak szerelve. Az egyik barátom adott nekik egy új 1.8 Astrat anno. Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!