Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Francia autóm van. Probléma?

Francia autóm van. Probléma?

Figyelt kérdés
20 éve francia autókkal járok, ezalatt 600E Km-t mentem velük összesen, és tökéletesen meg vagyok elégedve! SOHA EGYIK SEM ROBBANT LE, ÉS EGYIK SEM PRODUKÁLT ZSEBBE NYÚLÓS MŰSZAKI HIBÁT! Volt Peugeot, Citroen, Renault, és mind tökéletesen működött nálam! Legutóbb egy sokak által szidott 1.5DCi Cliot adtam el 150E Km-rel, és ennyi idő alatt nem produkált semmilyen műszaki hibát, egyetlen kormánymű alkatrészt (5000Ft) cseréltem rajta 4 év alatt. Összesen 5 autóról van szó, és mind hibátlan. Ráadásul mind a sokak szerint oly' szervízigényes dízel volt! Ezek után kijelenthetem, hogy soha nem fogok fapados német szutykot venni másfélszeres áron. Akkor most mi van?
2011. szept. 10. 10:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Megyó az új Peugeot 607 a 10. vagy a 12. trélerezés után adta el? ;)

Amúgy tényleg nagyon sok mindentől függ.

2011. szept. 11. 00:09
 12/20 anonim ***** válasza:

Én mint autókereskedő nagyon sok tipusú autót vezettem és használtam már.Csak annyit mondanék,hogy magamnak nem vennék Francia,olasz autót.Bár ki lehet fogni a használtautók között,megkímélt,szervízkönyves jobban összerakott példányokat is.De nekem rossz tapasztalataim vannak.Ráadásul nehezebben eladhatóak és nem tartják annyira az árukat,mint pl.német,japán típusok.

Akár melyik ország megbízható autó statisztikai top 10 listát megnézitek a francia autók szinte soha,az olasz tipusok is csak elvétve szerepelnek benne.

Most gondolom sok francia,olasz autó tulajdonos megharagszik rám és kikéri magának,hogy lefikáztam az autókat.

2011. szept. 28. 09:22
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerinted ez a válasz hasznos.

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:22

Hasonló szintű bár hosszabb használatok mellett majdnem ugyan ez a tapasztalatom.

Kb. annyit pluszba hogy a sokszor a Nissan által "átdolgozta" Renault-ok már verik minőségnem a német mély pont Opelt.

És nagyon kényelmesek voltak az Francia autók ~1995-2005 köz erősen megszűnőben van/volt.

2011. szept. 28. 16:13
 14/20 anonim ***** válasza:

német mély ponton lévő Opelt.

És nagyon kényelmesek voltak az Francia autók ~1995-2005-köz még, de ez a trend erősen megszűnőben van/volt.

2011. szept. 28. 19:08
 15/20 anonim ***** válasza:
5%
Felesleges írni, a kérdező nem igazán aktivizálja magát. Lehet hogy azóta lerobbant valahol a francia fapadosával, és még nem ért gépközelbe.
2011. szept. 28. 22:02
 16/20 anonim ***** válasza:

na, megszólalt a gödör a lukból. pont egy milliomos fikázó hiányzik ide nekünk. tudjuk kolopele, V8, német, meg két évesen eladni...

ennyi.

2011. szept. 28. 22:09
 17/20 anonim ***** válasza:
52%
Semmi ilyet nem írtam. Úgy látszik nekem elég volna már csak a nevemet leírnom. Egyébként meg tényleg nem igazán érdekli a kérdezőt a saját gondja.
2011. szept. 28. 22:31
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem tisztem megvédeni kolopele-t, de nem vagizik. Mondjuk sajnos nincs is mire.

"kolopele válasza:

Alsó, de nagyon. Én is azzal kezdtem, most Insigniám van. Ez is csak úgymond középkategória a maga 2.8 V6 Turbo Ecotec motorjával, abban viszont prémium minőség. Ehhez képest az Astra G nagyon alsó.

Szerinted ez a válasz félig hasznos.

A válasz írója 39%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 03-11 23:09"

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__162..

2011. szept. 28. 23:31
 19/20 anonim ***** válasza:
A gyengébbek kedvéért: 3 autót tartok jelenleg. Az egyik az Insignia, a másik a Honda Accord, a harmadik a Phaeton. Az Insigniát szinte csak a párom használja a gyerekekkel, az üzleti életben főleg a Phaeton dominál, az Accord meg csak úgy megtetszett. Ezt csak azért tartottam fontosnak megjegyezni, mert volt egy autós kérdés ahol éppen a Hondámról beszéltem, nehogy belekössön valaki abba is.
2011. szept. 28. 23:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Ja meg volt egy Nissan Primerám meg egy Passatom is, de azok már nincsenek meg. Hátha adtam valahol ezekre is választ, amennyi kérdésre már reagáltam eddig nem emlékezem mindenre.
2011. szept. 29. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!