Francia autóm van. Probléma?
Megyó az új Peugeot 607 a 10. vagy a 12. trélerezés után adta el? ;)
Amúgy tényleg nagyon sok mindentől függ.
Én mint autókereskedő nagyon sok tipusú autót vezettem és használtam már.Csak annyit mondanék,hogy magamnak nem vennék Francia,olasz autót.Bár ki lehet fogni a használtautók között,megkímélt,szervízkönyves jobban összerakott példányokat is.De nekem rossz tapasztalataim vannak.Ráadásul nehezebben eladhatóak és nem tartják annyira az árukat,mint pl.német,japán típusok.
Akár melyik ország megbízható autó statisztikai top 10 listát megnézitek a francia autók szinte soha,az olasz tipusok is csak elvétve szerepelnek benne.
Most gondolom sok francia,olasz autó tulajdonos megharagszik rám és kikéri magának,hogy lefikáztam az autókat.
Szerinted ez a válasz hasznos.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:22
Hasonló szintű bár hosszabb használatok mellett majdnem ugyan ez a tapasztalatom.
Kb. annyit pluszba hogy a sokszor a Nissan által "átdolgozta" Renault-ok már verik minőségnem a német mély pont Opelt.
És nagyon kényelmesek voltak az Francia autók ~1995-2005 köz erősen megszűnőben van/volt.
német mély ponton lévő Opelt.
És nagyon kényelmesek voltak az Francia autók ~1995-2005-köz még, de ez a trend erősen megszűnőben van/volt.
na, megszólalt a gödör a lukból. pont egy milliomos fikázó hiányzik ide nekünk. tudjuk kolopele, V8, német, meg két évesen eladni...
ennyi.
Nem tisztem megvédeni kolopele-t, de nem vagizik. Mondjuk sajnos nincs is mire.
"kolopele válasza:
Alsó, de nagyon. Én is azzal kezdtem, most Insigniám van. Ez is csak úgymond középkategória a maga 2.8 V6 Turbo Ecotec motorjával, abban viszont prémium minőség. Ehhez képest az Astra G nagyon alsó.
Szerinted ez a válasz félig hasznos.
A válasz írója 39%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-11 23:09"
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__162..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!