Találtam a sufniban két 250ccm jawa blokkot, megéri munkálkodni velük?
Figyelt kérdés
Olyan állapotban találtam őket, hogy gyertya nem volt benne, rozsdált a (vas)henger, elég nehéz volt elidítani a dugattyút, de végül levettem a hengert,a belseje mozog a főtengely is egész jól csak a hantókar szorul a pogácsáknál...2011. szept. 6. 18:51
1/3 anonim válasza:
Sonka, nem pogácsa. Egyébként pedig ha nem vagy felkészülve a javításukra, akkor érdemes valami gyűjtőnek eladni, aki vagy életképes motorblokkot farag belőle, vagy szétbontja és használja az elemeit. Kész, működőképes blokként már többet érne. Ha szerzel hozzájuk egy vázat és motort építesz belőle, megéri, mert jó hobbi, de ha el szeretnéd adni őket, akkor nem lesz kifizetődő otthon felújítani, ha nincs hozzá semmi tartalékalkatrészed és célszerszámod.
2/3 A kérdező kommentje:
a fater pogácsának hívta :) akkor eladás lesz belőle köszönöm a választ!
2011. szept. 6. 19:25
3/3 anonim válasza:
Üzemképtelen blokkért nem kapsz többet 5000-nél, még annyit is sokallnák érte, én értek kicsit hozzá, bár Jawa-hoz még nem volt szerencsém, de eléggé hasonlít az Mz, Danuvia-Pannónia működésére, 2T mindegyik.
Ha csak az alapdolgokat megcsinálod talán elindulna (szétszedni, kipucolni, csapágyakat szimeringeket ki se érdemes cserélni ilyenkor hacsak nem ko teljesen, esetleg nagyon finoman a hengert megcsiszolni, utána összerakni, karbit rá, akksit gyújtást és ha indul akkor kaphatsz érte 20-at is.
Én egy 30 éve álló Pannóniát elindítottam 10 perc alatt amiről azt állították hogy soha többet nem fog menni, igaz a külseje szörnyű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!