Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerinted szép ez az autó? (kép)

Szerinted szép ez az autó? (kép)

Figyelt kérdés

ha lenne rá pénzed vennél ilyet?

ha van ami nem tetszik benne ird le.

[link]

2011. szept. 5. 20:42
1 2
 11/20 bp1985 ***** válasza:

[link]

Tessék, itt van jó állapotú e38 :)

2011. szept. 5. 22:25
 12/20 anonim ***** válasza:

Böszme kasztnihoz (alsó hangon 1.6 tonna az F10, onnan meg csak növekszik a súly) kis motor. Hát nem szabad nagy élményekre számítani. Meglódul biztos, de akkor már inkább a 3 literes, ha ennyi pénzem lenne autóra. Vagy valami régebbi, mint a srácok is említették feljebb. Ebből a pénzből akkor inkább már E60 M5. Vagy egy kevésbé leharcolt E39 M5. Igazából szívem vágya egy E34 M5 lenne, de azokat már nagyon meg kell nézni. Például:

[link]

És ebben ki is merült a felhozatal az oldalon. :) Szóval szép ez az F10, de ebből a pénzből tuti hogy másik BMW-t vennék. Vagy akkor már megvárnám az M5-öt ebből is, ha nagyon nem tudnék mit kezdeni a pénzemmel. ;)

2011. szept. 6. 00:35
 13/20 anonim ***** válasza:
Bár így jobban megnézve ez az E34 M5 is már átesett egy két módosításon. Szemöldök? Meg miegymás, meg kell ezeket nézni, na. :) Már majdnem olyan, hogy minden szutty Mercit Evo II néven akarnak eladni, közben annyi tuning van már szegényen, hogy rossz ránézni.
2011. szept. 6. 00:41
 14/20 A kérdező kommentje:
hát nem szeretem nagyon a régebbi BMW-ket mert el rajosodtak =/ ink, az újjabbak.
2011. szept. 6. 00:50
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát tény és való, hogy könnyebben meglehet kapni egy E30-at, E36-ot, E34-et, már már E39-et, mint egy újabbat. De szerintem a rajos, meg a komoly BMW (raj és tuning mentes) között azért látható különbség van. :) De szerintem az újabbak ugyanúgy státuszszimbólum ként tudnak szolgálni, mint a régebbiek. Vagy csajmágnes ként is tud funkcionálni, kérdés kinek mire kell az autó. ;)
2011. szept. 6. 01:02
 16/20 A kérdező kommentje:

szerinted ez punci mágnes?

[link]

2011. szept. 6. 01:06
 17/20 anonim ***** válasza:
Munkatársamnak volt E34 M5, elég konkrét volt, 401 lovat hozott ki belőle :)
2011. szept. 6. 04:37
 18/20 bix ***** válasza:
jah hogy csajozáshoz kell a kocsi?:D nah EZ az űberelhetetlen szánalomhegy... jah puncimágnes. egyébként az új audi/bmw/merci szériákat ugyanúgy hajtják a dakoták, elég sokat járok pest belvárosában, fehér ember ritkán tekeri ezek kormányát...
2011. szept. 6. 09:21
 19/20 anonim ***** válasza:

Hát a szürke szín ami nem áll jól neki és a túl peres gumik és a 2 literes dízel.

De kaszni és a belső az sirály. Ne hallgass a rossz átmentet képviselő E60-ast dicsérőkre. Ők is egyből vennének ilyent ha lenne rá pénzük. Amúgy ez egy teszt autó lehet, soha nem fogod tudni mi hibásodik meg ha megvesszed.

Ja és én Dodge Charger fan vagyok, de azt ellehet mondani hogy az nem a nők szívét dobogtatja meg. Az nem punci hanem k*cs*g mágnes. Az új BMW-nél még nem találtak ki jobb punci mágnes 30 milla alatt. Bár az új áron 20+ millás német és olasz kabriók erős versenyben vannak.

2011. szept. 6. 13:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha nekem szólt a "például?",akkor én azt mondom,hogy g-merci.Vagy az előttem szólóhoz hasonlóan egy GTR.De ne vedd úgy,hogy én mostaztán mindenképp meg akarom mondani a tutit.Szerintem ez egy jellegtelen autó,de nem köpködök arra,aki ilyet használ.Az tetszik neki és kész.De,hogy én erre nem adnék ki ennyi pénzt az krva biztos.
2011. szept. 6. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!