Milyen jó autó van 600ezerért suliba jáni?
"szerintem közel 2 év alatt bőven megszáradt már az a festék
"
tehát akkor elemezzünk:
"közel 2 év" = tehát még két éves sincs a jogosítványod, ergo próbajogsi.
tehát vehetjük úgy, hogy te már "rutinos" mazsola vagy az utakon. akkor viszont már többszáz lóerő kell a s3gged alá, mert kevesebbel nem lehet haladni, azaz a fiatal mentalítás szerint, nem lehet a seggébe mászni az előtte haladónak, és nem lehet versenyezni a tuningolt gépekkel, városban.
igen, igen, tudom, nem vesznek komolyan, ha nem farokhosszabbítóval jársz, mert a csajok nem buknak a kispocsűekre, ha nincs minimum 100 lovas autó a segge alatt. folytatva a sort, (mivel megértetni hiába próbálom veled) 6 kilóért széttaposott szarokat kapsz a 100 ló feletti autókból, meg gondolom csakis a fiatal körökben "puncimágnes"-nek titulált széthajtott öreg BMW, Audi kell neked, hiszen az az autó, meg abban nem "döglött a fele ménes" (itt röhögnélek ki, ahogy a szuper autóddal hetente járod a szervizeket).
Kisfiam, egyet ne felejts el, a "közel két éves" jogosítványoddal, hogy mazsola vagy.
tudom, most jön majd a nagy duma, hogy a haver faterjának a ralis ismerőse tanított vezetni, meg te már túl vagy a kétmilliomodik kilómétereden is, és olyanokat kivédesz autóval, amiket senki más nem tudna.
meg is kell tudni fogni azt a száz lovat, nem csak hajtani, ezt ne felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!