Melyiket vegyük? Melyiket lenne érdemesebb?
Figyelt kérdés
Fiat brava,1998/9 400.000
Rover 214 Si,1996/6 400.000
Mitsubishi Colt 1.3 Glx,1997/2 600.000
Ne az árat nézzétek,hanem a típust,évjáratot...
2011. szept. 4. 17:45
2/10 anonim válasza:
Fiat bravat ne. Autovill. szerelő vagyok,és bavóm van (végül is csak a forma más). A motorja nagyon érzékeny a jó minőségű olajra,és ha ezt nem kapta meg mindig ,akkor megeszi a vezérműtengelyt,és gyakorlatilag minden kopó alkatrészt. Ez az akkori fiatok nagy hibája. Most biztos sokan mondják magukban hogy "az enyém biztos nem mert nincs hangja. Az enyémnek sem volt csak nem igazán akart menni. Olyan volt a vezérműtengelye mintha leköszörülték volna.Persze ezzel nem azt akarom mondani hogy nem lehet jó állapotút kapni,csak nagyon meg kell nézni mit veszel. Az akkori fogyasztásáról ne beszélgessünk :)Ráadásul rohadt is,pedig garázsban tartották. A rovert nem ismerem, Micu viszont volt fél évig,azt nagyon szerettem. 1,6-os volt,kis tűzgolyó. Nem volt vele bajom,lehet vannak tipushibái,de nekem nem jöttek elő.
3/10 anonim válasza:
colt, ha 300 ezerbe kerülne akkor is azt javasolnám
4/10 anonim válasza:
egyértelműen mitsubishi, rover brit, ami nem a legjobb, aztán a fiat brava szerintem jobb általánosságban mint a többi fiat, de még az is szar, szóval olyat ne
5/10 anonim válasza:
18:00 vagyok. Helyesbítenék. Nem az olaj minőségére,hanem az "állagára" érzékeny a túlságosan szűk olajfuratok miatt. Ha az előírtnál "sűrűbbet" tesznek bele azt már nehezebben nyomja át az olajfuratokon,és az "olasz vas" hamar kopik.
6/10 anonim válasza:
Mitsubishi,egyértelműen.A japán '90es években gyártott kocsik alapvetően megbízhatóak és minőségiek,illetve magasabb színvonalat képviselnek a nyugati autókhoz képest több szempontból is.Az alkatrészárak kicsit drágábbak ugyan mint egy Seat vagy VW meg hasonlók esetében,de megéri:) Fiatot én sem javasolnék,illetve a Rover...Brit,ami nem jó hír sem anyagi szempontból,másrészről...kevésbé megbízható mint egy japán :)
7/10 anonim válasza:
egyiket se... Opel Astra Suzuki Swift VW Golf Ebben a ár kategóriában ezek a normális jó ár-érték arányu autók!A Swiftet azért nem javaslom mert nem tul biztonságos de fürge és keveset eszik nah és persze strapabíró!És akkor marad a 2 német!
8/10 anonim válasza:
19:51 azt kérdezte hogy melyiket vegyék a 3 közül, nem kíváncsi az ilyen fos német hulladékokra...
9/10 anonim válasza:
Rovert semmiképp mert már nem gyártsák és az alkatrész utánpótlás elég költséges, lehet találni sok olcsó Rovert de
nem érik meg , inkább a Fiat.
10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
A colt -tól tartok kicsit mert elég sportos a kinézete és kitudja neme gajjra van téve a motor...bár nő tulaja volt.
2011. szept. 5. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!