Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen Ford márkák/típusok...

Milyen Ford márkák/típusok vannak?

Figyelt kérdés
Ilyenre gondolok mint pl: focus, fiesta... és ennek változatai mint pl: focus trend stb. Esetleg hol tudnák ennek utána járni?
2011. szept. 3. 08:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Akkor te a felszereltségi szintekre gondolsz.

Itt tájékozódhatsz például:

[link]

2011. szept. 3. 09:10
 2/11 anonim ***** válasza:

ambiente, trend, titanium, titanium luxury... ezek felszereltségi szintek a Fordon belül.

De valóban, a te oldalad a ford.hu azonbelül is az autókonfigurátor. [link]

2011. szept. 3. 10:34
 3/11 anonim válasza:

Lusta vagy. Miért nem keresel rá, édes istenem???

Helyesírásból meg egyes. "tudnák"...??

És én még azt hittem Győzi az, akitől utoljára ilyet hallunk...

2011. szept. 3. 12:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Az első kettőnek köszönöm szépen! Sokat segítettetek! Az utolsó válaszoló meg elmehet melegebb éghajlatra :)
2011. szept. 4. 13:54
 5/11 anonim válasza:

Te meg egy magyar nyelvi helyesírási gyorskurzusra... -.-"

Fáj az igazság.

2011. szept. 5. 09:45
 6/11 A kérdező kommentje:
Miért fájna? Veled ellentétben én elismerem, hogy vannak hibáim! Természetesen nem lehet mindenki olyan tökéletes mint te! :) Egyébként meg nem értem, hogy kiért kell így kiakadni ezen a kis helyesírási hibán? Nem én vagyok az egyetlen a világon aki ilyen világrengető hibát elkövet:)Viszont a másik dolog amit nem értek, miért nem a kérdésre válaszoltál? Ha neked ennyire egyszerű utánajárni akkor miért nem tetted meg és linkeltél be valamit, ezzel is villogtatva mérhetetlen nagy tudásod:D
2011. szept. 6. 11:56
 7/11 A kérdező kommentje:
Csak megjegyezném, hogy az "á" és "é" betű eléggé közel vannak egymáshoz és ezért előfordulhat gépelési hiba is! Nem mintha leplezni akarnám hiányosságaimat! Ezért is javítanám az előző hozzászólásom részletét "kiért kell" javítva: miért kell. És ha jobban megnézed itt is a két betű vészesen közel van egymáshoz :D
2011. szept. 6. 15:09
 8/11 anonim válasza:

Nem linkelek, mert nem könnyítem meg a dolgod. Keress rá, vedd a fáradságot. Csak ezt megtehetted volna mielőtt kiírtad a kérdést. De látom te okosabb vagy nálam, nem vitatkozom. :)

Leborulok, mester. :D

2011. szept. 6. 18:40
 9/11 A kérdező kommentje:
Linket kaptam az előző két válaszolótól. Nagyon jók voltak tényleg! Köszönöm szépen. Egyébként megtisztelve érzem magam "mester":D Ez jó volt:)
2011. szept. 7. 11:54
 10/11 anonim válasza:

Legalább ennyi örömöd had legyen. :)

És jó, hogy értékeled a szarkazmust.

2011. szept. 7. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!