Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Lada jó autó? Mi a tapasztal...

A Lada jó autó? Mi a tapasztalatotok? (1600-asra gondoltam, de a többiről is írjatok)

Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 11:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
igen jó autó ha sok pénzed van benzinre!!
2011. szept. 1. 14:23
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Az összes típus nagyon sokat eszik. Én nagy ívben elkerülném a Ladákat. Ha hasznos volt a válaszom, akkor légyszínes értékeld.
2011. szept. 1. 16:46
 13/18 A kérdező kommentje:
De valamit indokot is írjál,hogy miért nem jó és megkapod az értékelést.:)
2011. szept. 1. 16:53
 14/18 anonim ***** válasza:
20%
ennyi pénzért mint egy jó állapotú lada, kapsz egy fiatalabb nyugatit. nem baj ha nem bírje az orosz telet de hát milyen tél van erre?
2011. szept. 1. 17:00
 15/18 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősöm testvére 60 ezerért vett egy 1200-as Ladát.
2011. szept. 1. 17:26
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem állandóan ladám volt és van is ,vezettem már mai autókat is nem vitás.Az 1,3-as szíjas lada csendesebb mint a többi mert azok láncosak. és ez nem jó hogy sokat eszik ,ez hülyeség ha karban tartod meghálálja ,az enyém 7 litert fogyaszt nem többet! Ladákban rengeteg tartalék rejlik lásd a 400lovas dcs-t (erről nincs vidim de van másik) :D .aztán veri a ferrarikat gyorsulásban na tessék . http://www.youtube.com/watch?v=tRZdQO7-y7A

http://www.youtube.com/watch?v=UYV971Pkdog

de azt hozzá kell tenni hogy ha az égésteret átalakíttatod (tuning,optimalizálás) akkor 6 litert is fogyaszthat!

vagy pl egy 1,3-ból csinálsz 1,6-at fúrás nélkül az a leg királyabb hatalmas nyomaték 3-ban elforog a kerék váltáskor ;) nekem is így van megcsinálva és 6,5-et fogyaszt , ha nem taposom mint a vadak

2011. szept. 1. 17:33
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

"A "mai" modernebb autókhoz képest borzasztó , de nézőpont kérdése . Egy biztos , túl sokat eszik"

Persze mert ma már mindenki a kényelemre és a luxusra megy, nem a megbízhatóságra

2011. szept. 1. 17:40
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jók a Ladák,bár kényelmi és biztonsági extrákat nem szabad várni,nincs is.Viszont a javítási költségei verhetetlenek,nincs injektor,légtömegmérő,ABS,és egyáltalán,olyan alkatrész,ami zsebbe nyúlós egy modernebb autónál.Minimális odafigyeléssel is maximálisan megbízható autó.Szerintem.
2011. szept. 2. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!