A német luxusautókat nagyon nehéz vezetni?
..."én nem mehetek többel más se menjen"...
Igen, de a szabály nem csak rám vonatkozik, hanem mindenkire.
mert neked nagyobb a f@rkad vagy mivan? húzzál ki a ringre aztán csapasd neki. mindenhova máshova meg induljon el mindenki időben és ne 200-al menjen a pályán. nem vagyok egy impontens idióta, 140-et és is megyek, de pl fél éve zúzott le egy a8-as engem és még 4 másik kocsit mert hozzácsapta magát 180 körül a szalaghoz aztán betáncolt közénk. bocsáss meg ha vannak előítéleteim, de a 130-as tábla nem a gördeszkásoknak van felszögelve.
egyébként én 180 körül simán jogsit vonatnék be. ennyi.
Őt se veszik komolyan, mert nem Audival közlekedik?
le lehet pontozni de utálom amikor vmi kis mazsola szwiftes állandóan elém kerül én meg sietnék mivel az idő pénz és azt nem fecsérlem ilyenekre.
Meg mikor pályán szarakodnak, táncol a 2 sávban a kocsija, kmegy de visszajön mert véletlen átlépné a sebkorlátot meg hasonlók. ilyenkor mit tus tenni az ember villog h húzzon el onnan mert van aki haladni. az meg az ő baja ha bemérik v kirepül az útról.
h miért nem indexelnek? sok helyen én se szoktam csak akkor ha vannak körülöttem és lássák már h merre megyek, de ha nincsenek közelben csak távolabb akk én sem rakom ki.
sötétített ablak? miért baj ez? jobban néz ki az ilyen kaliberű gépeken mint a sima átlátszó, vagy nem?
az meg miért bánt ha telefonál? nekem is sokszor csörög ha vezetek és mégse okoztam balesetet emiatt.
ja és irta vki h huszonéves kivarrt cigó vezetnek csak ilyet meg stb...
Én pl 22 vagyok, nem cigó 100% magyar, és egy 3 éves CLS Mercivel járok. megdolgoztam érte keményen és nem lopott pénzből van, hanem nagyon bejött a bt.
Édesjóistenem mennyi frusztrált magyar :D
Mind1, megyek egy kört a bömössel...
az idő pénz ez tény. ettől még el lehet időben indulni, és azzal hogy TE nem tartozol bele a kategóriába nézz egy kicsit szét. én elég sokat vezetek a tapasztalataim szerint pl pesten 99% ban nekem van igazam...
én is lehúzódok ha 140 nél a nyakamba esik hirtelen egy 200 fölött közlekedő vakánycsávó, ha van rá lehetőség. de hiába nyomja magát a hátsó rendszámomba magát m0 on akkor se fogok besorolni a 40-el döcögő kamionsorba, főleg mert előttem is 90-el megy a sor, villoghat meg vergődhet tőlem.
egyébként pont tegnap motororral voltam, 140-el mentem, hiába nézem a tükröt már már betegesen akkor is, egy elnyújtott kanyar miatt nem igazán láttam távolra, egy busz is kint volt belsőben, stb. 5 másodperc mulva egy slr merci villogott a seggemben valóban 10 centire, matt fekete fényezéssel, és lámpa nélkül, és már inkább sötét volt mint világos... a csávó fogai között a tegnapelőtti vacsorát éreztem a nyakamon ahogy tajtékzott hogy miafszvan. kb egyből brántottam magam ahogy elhagytam a kamiont amit épp előztem erre rámrántotta a kormányt... 1: ne hozza rám a frászt hogy 2 centiről dudál hajókürtel, lámpát nem kapcsol de villog, 3 bőven 200 fölött jött, 4: miután megelőzött szintén vagy 250 fölött távozott. értem én hogy akinek jobb a kocsija az felsőbbrendűnek képzeli magát a legtöbb esetben és ha megszegi a szabályokat az csak az ő meg a rendőrség dolga, de ez már kimeríti a közúti veszélyeztetés fogalmát...
engem is idegel amikor senki nem jön mögöttem 300 kilométerre de bejön elég 90-el bármilyen kocsival amikor látja hogy jelentősen gyorsabban jövök, de azért sokkal többször vergődik a nyakamon kopasz balfék nagy kocsival olyan helyen hogy vagy nem tudok lehúzódni, vagy olyan sebességgel jön beláthatatlan helyről hogy esélyem nincs meglátni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!