Szarvasos orrdíszt szeretnék, hol tudok csináltatni vagy venni?
Figyelt kérdés
A barátom nagyon odavan a szarvasokért, ezért szeretnék neki egy szarvasos orrdíszt adni ajándékba. Lehet ilyet venni készen, vagy csináltatni? Meg tudnátok esetleg mondani, hogy hol, esetleg mennyiért?2011. aug. 30. 19:51
1/2 anonim válasza:
Műbizonylat kell róla (amit szerintem egyébként nem kapsz meg), úgyhogy nem rakhatod fel akármilyen autóra. Egy ilyen szarvas gázoláskor olyan mint egy gallytörőrács, akkor már olcsóbb ha eleve egy régi Volgát veszel barátodnak, a Volga eredeti orrdísze volt az ugró szarvas, szerintem onnan jöhetett neked ez az ötlet: [link]
2/2 anonim válasza:
Nekem is a Volga jele jutott eszembe. :)
Fémből esetleg fémöntő tudna önteni valamit, de egy ilyen dolog kidolgozását nem valószínű hogy vállalja ha nem viszel mintadarabot.
Esetleg ha ez a kocsis dolog nem sikerülne, még mindig marad lehetőségnek a szögletes Szarvasi kávéfőző, azon is van szarvas. :) Igaz kicsit elszaladt manapság az ára, de a miénk pl. 15 éve bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!