Az mz-k azok ugyanazok mint az etz-k? és hány üteműek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 11:12
1/7 anonim válasza:
Az MZ marka belul van az ETZ tipusu motorok.
2 utemuek
2/7 anonim válasza:
MZ ( Moto Zwikau ) a gyártó cég nevének rövidítése, illetve márka jelzés. Az ETZ egy sorozet tipus jelzése inkább. Kétüteműek, de az utolsó években gyártották négyütemű motorokkal is. Ha minden igaz akkor Rotax motorokkal. Aztán vége lett.
3/7 anonim válasza:
Az MZ jelentése: Motorradwerk Zschopau! Mint 2-ütemű! Az ETZ egy tipus! 1990-től készültek 500 as egyhengeres 4 üteműek is rotax blokkal! 1992-ben eladták a gyárat a Törököknek és utána lett az MZ helyett a Kanuni márkanév!
4/7 A kérdező kommentje:
kösz
és mennyi a fogyasztásuk?
2011. aug. 30. 11:43
5/7 anonim válasza:
Az én 150 es ETZ-m 4-4,5 literrel elment,a 250 es az 5,5-körül! Mindezt rendesen beállitott motornál mértem és normál használat mellett!
6/7 A kérdező kommentje:
kösz :)
2011. aug. 30. 12:46
7/7 anonim válasza:
Az én ETZ 125-öm olyan 3,5-4 literrel beéri 90-es utazó mellett. Lehetne takarékosabban is hajtani, ha nem pörgetném annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!