Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet ezzel vezetni? (lent)

Lehet ezzel vezetni? (lent)

Figyelt kérdés
Pénteken vizsgáztam M-katból, azt mondta az oktató szerdán kapok egy papírt amivel be kell menni az okmányirodába, ott lefényképeznek és adnak egy másik papírt és azzal lehet vezetni?
2011. aug. 30. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:
NEM! Miért olyan nehéz megérteni azt, hogy vezetni, csak jogosítvánnyal lehet? Vezetés közbe aminek nálad kell hogy, legyen az a jogosítvány, lakcímkártya, biztosítás papír, adásvételi a motorról. Szerdán Te a vizsgaigazolásod kapod meg! Az okmányirodába meg a jogosítvány igénylési űrlapodat kapod meg! Ezzel vezetni nem lehet! Meg kell várni mire kiküldik a jogsidat!
2011. aug. 30. 09:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha az oktatód ilyet mondott, (bár kétlem) akkor jó kis szakember lehet, hogy ezt sem tudja!
2011. aug. 30. 10:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Majd olvasd el mi van a píprrra írva, de lehet ott is kérdezni az okmányirodában. Ha helyettesíti a jogsit és ez rajta is van szép ékes betűkkel akkor igen.

Ezen a lapon e papír érvényessége mint dátum, kategóriák, személyes adatok valamint kép is van. Így elvileg, hangsúlyozom, elvileg lehet.

2011. aug. 30. 10:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Bocs! papírra..
2011. aug. 30. 10:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Rajta van a kategória, kép, és személyes adat, de akkor sem lehet vele vezetni! Én két és fél hónapja tettem le. Nekem az oktató mondta is, hogy azzal nem lehet vezetni! Meg nem igaz, hogy nem bírod ki azt az egy hetet amire kiküldik a jogsidat! Én kibírtam, talán Te is ki fogod!

2011. aug. 30. 10:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérj ideiglenes vezetői engedélyt azzal vezethetsz
2011. aug. 30. 14:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Csak a tisztánlátás érdekében.

10:02

Olyan, hogy "elvileg lehet", ilyen jogi kategória nincs. Az olyan vezetői engedélyeknél, ahol az ELŐSZÖR kerül kiállításra az adott kategóriára, (tehát nem meghosszabbítás, rongálás, elvesztés miatt kap újat) ott csak érvényes VEZETŐI ENGEDÉLLYEL lehet vezetni.

14:06

ELSŐ vezetői engedély kiállítása előtt nincs lehetőség ideiglenes jogosítvány kiadására.

2011. aug. 30. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!