Miért csinálja ezt a simson-om? (gyújtás)
Tönkrement benne a kondi pár napja és kicseréltem. Beletettem az újat, de még mindig nem adott szikrát. Kicseréltem a megszakítót is. Beleraktam az újat és elsőre beindult, de nem egyenletesen járt, nem pörgött ki. Gondoltam állítok rajta egy kicsit h jobb legyen, de miután egy picit állítottam rajta már megint egyáltalán semmi szikrát nem adott, akárhogy állítgattam. És ezt azóta már kétszer eljátszottam.. új megszakító, beleteszem, jó de pörög ki, állítok rajta, nem jó... Ezt egyszerűen nem értem h miért csinálja..
A válaszokat előre is köszönöm.
1. Pontosan mire gondolsz? Mert a vezetékeke épek, és nem testel le semmi sehol. Többször átnéztem már.
2. Nem. Nem rég lettek cserélve és azt is megnéztem amugy de nem! Semmi mozgása nincs a főtengelynek.
amúgy van köze hozzá a főtengelynek bocsi... :D mert ha a főtengely kotyog akkor a lendkerék se áll stabilan... :D
De azért köszi a tanácsot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!