Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sokba fog fájni ez nekem?

Sokba fog fájni ez nekem?

Figyelt kérdés
Mennyibe kerül kb egy dugattyúgyűrű cseréje? Ha csak egy dugattyún cserélnik és mindet ami azon van?
2011. aug. 28. 21:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez relatív. Kihez viszed? Milyen típusú az autód? Nekem pl. amcsi van, és minden nagyon sokkal többe kerül mint egy európaiba.
2011. aug. 28. 21:53
 2/10 anonim ***** válasza:
550 Ft- tól, határ a csillagos ég!
2011. aug. 28. 21:54
 3/10 anonim ***** válasza:
és mibe?
2011. aug. 28. 22:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Aha, egy típust jó lenne tudni ahhoz, hogy meg lehessen tippelni. Ha Simson smkp, akkor kell egy tizes dugókulcs és fél óra szabadidő. Ha autó, pl. Astra, akkor ki kell szedni a főtengelyt hogy hozzáférjen a szerelő a dugattyúhoz, és ki tudja cserélni a gyűrűt.
2011. aug. 28. 22:02
 5/10 A kérdező kommentje:
K.G. eltaláltad egy 1.6 benzines astra F.
2011. aug. 28. 22:14
 6/10 anonim ***** válasza:
És ki diagnosztizálta hogy csak a dugattyúgyűrű rossz? :D
2011. aug. 29. 14:34
 7/10 A kérdező kommentje:
szerelő! Már a szelepeket és a hengerfejtömítést és gyergyákat cserélte.
2011. aug. 29. 15:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát azért lennének kétségeim a munkáját illetően... Nyomásveszteséget mért? Kompressziót? Hengerfejtömítés csere előtt meglett/ek köszörülve a felületek? Szelepcserénél be lettek csiszolva a hengerfejbe a szelepek?

Csak azért kérdem ezeket mert könnyen átvághatnak hozzá nem értő embereket.

2011. aug. 29. 16:29
 9/10 A kérdező kommentje:
ja persze ezek meg lettek csinálva csak nem írtam le. kompresszió nincs vagy alacsony. Szelepezést meg egy hengerfejguru csinálta
2011. aug. 29. 16:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem olyan drága szerintem, feltéve hogy a dugattyú még használható. De veszteségméréssel ki lehetett volna szűrni hogy hol szökik a levegő, és lehet hogy az amúgy majdnem tökéletes szelepeket nem kellett volna kicserélni.
2011. aug. 29. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!