Sokba fog fájni ez nekem?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül kb egy dugattyúgyűrű cseréje? Ha csak egy dugattyún cserélnik és mindet ami azon van?2011. aug. 28. 21:45
1/10 anonim válasza:
Ez relatív. Kihez viszed? Milyen típusú az autód? Nekem pl. amcsi van, és minden nagyon sokkal többe kerül mint egy európaiba.
2/10 anonim válasza:
550 Ft- tól, határ a csillagos ég!
4/10 anonim válasza:
Aha, egy típust jó lenne tudni ahhoz, hogy meg lehessen tippelni. Ha Simson smkp, akkor kell egy tizes dugókulcs és fél óra szabadidő. Ha autó, pl. Astra, akkor ki kell szedni a főtengelyt hogy hozzáférjen a szerelő a dugattyúhoz, és ki tudja cserélni a gyűrűt.
5/10 A kérdező kommentje:
K.G. eltaláltad egy 1.6 benzines astra F.
2011. aug. 28. 22:14
6/10 anonim válasza:
És ki diagnosztizálta hogy csak a dugattyúgyűrű rossz? :D
7/10 A kérdező kommentje:
szerelő! Már a szelepeket és a hengerfejtömítést és gyergyákat cserélte.
2011. aug. 29. 15:40
8/10 anonim válasza:
Hát azért lennének kétségeim a munkáját illetően... Nyomásveszteséget mért? Kompressziót? Hengerfejtömítés csere előtt meglett/ek köszörülve a felületek? Szelepcserénél be lettek csiszolva a hengerfejbe a szelepek?
Csak azért kérdem ezeket mert könnyen átvághatnak hozzá nem értő embereket.
9/10 A kérdező kommentje:
ja persze ezek meg lettek csinálva csak nem írtam le. kompresszió nincs vagy alacsony. Szelepezést meg egy hengerfejguru csinálta
2011. aug. 29. 16:35
10/10 anonim válasza:
Nem olyan drága szerintem, feltéve hogy a dugattyú még használható. De veszteségméréssel ki lehetett volna szűrni hogy hol szökik a levegő, és lehet hogy az amúgy majdnem tökéletes szelepeket nem kellett volna kicserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!