17 éves lánynak Milyen ROBOGÓT ajánlotok?
motoros pályfutásom legelőször egy 50 köbös robogóval szeretném kezdeni,kizárólag újonnan! Anyagiak mind1, még mielőtt valaki bezsólna,énkerestem emg rá a pénzt tisztességes munkával:)
Arra is megkérlek benneteket hogy a nagymenő gixxeresek ne kezdjék ócsárolni a robogót, nem ezért tettem fel a kérdést.
Köszönöm!:)
ja, es nem biztos h ujjal jobban jarsz, nezz korul a hasznaltak kozott is, kerj meg vkit aki ert a motorokhoz h menjen el veled megnezni ha vmelyik megtetszik:)
Az ujak vagy nagyon dragak vagy kinaiak, azt meg inkabb hagyjuk..
A négyüteműek is elmennek 70-nel, a kétüteműek is kb ennyit tudnak (lehet, hogy 80)... Ha nem zavar, hogy olajos a kezed, és egy nagyonkicsit értesz hozzá, akkor lehet, hogy jól járnál a 2-üteművel, de egy lánynak inkább egy négyüteműt ajánlanék. Nem sokkal gyengébbek, mint a 2üteműek, sőt, a gyengébbektől jobban is mennek (Az, hogy a ketütemű erősebb, mint a 4, csak 125 köbcentitől felfelé érvényes). Lehet, hogy nem 125-ös tippeket vársz, de a korod meg van hozzá, szerintem jobban is járnál vele, mint egy 50essel: Honda PCX ( [link] ) Nem vagyok robogó párti, de ez kifejezetten tetszik. És elég komoly technológiát használ. Befecskendező, jó fékek... 500-600ezerbe kerül újon, szerintem jó gép. 50eseket már írtak előttem, ha mindenképpen olyat akarsz, akkor bármelyiket, csak ne kínait, és lehetőleg négyüteműt. bocs, hogy hosszúra sikeredett.
Széles utat! :)
Ne 4üteműt vegyél hanem 2üteműt, nekem az aeroxom elmegy 90km/h-val és nagyon jól gyorsul, induláskor is szinte kilő(pedig csak a folytás van kivéve belőle). Nyugi nem lesz olajos a kezed ettől se.
Egy normális új robogó 600.000ft. Az áruk 3-4 éves korukra elég jól lemegy, akkor már érdemes megvenni.
4 üteműt akkor vegyél ha fontos hogy keveset fogyasszon.
A 2 ütemű jobban megy, pörgősebb, többet eszik kb 1,5 literrel mint a 4 üteműek.
A következő márkákat ajánlom: Aprilia, Yamaha, Malaguti.
A Piaggió és a Gilera se rossz de csak óvatosan velük, a fordított teleszkóp bonyolultabb és drágább a javítása.
Ha használt motor mellett döntesz és Bács kiskun megyében laksz akkor szívesen elmegyek veled motort nézni.
20f
Tegnapig én is abban a hitben éltem, hogy a 4 ütem gyenge...
Főnököm tegnap volt benn az üzletben a 4 ütemű 50 ccm-es NAGYTESTŰ (130 kg...) robogójával. Full kínai, csak a fojtás van kivéve belőle + a kipufogó (nem hiper szuper sport, valami 10K-s nagyobb kiufogó).
Az hagyján, hogy 80-at megy a gép 1,5 liter benyával, de állva is hagyott a 2T robogómmal és SOKKAL SZEBB, hosszútávon elviselhetőbb hangja van, nem az ocsmány 2T fűnyíró hang.
23:59
Mert lenne olajos a keze? Azert mert neha azt is kell tolteni bele?
Nagyon sokaig elmegy egy feltoltott olaj tankkal, es az olajos flakon kulseje nem feltetlen olajos:D
Am en is no vok, es ha kell meg motort/robogot is szerelek, nem dicsekves keppen, inkabb csak draga dolog ha szerelohoz viszem, sokat lehet igy sporolni:D
35/N
Hát én nem értem. Te írtad : "Anyagiak mind1". Amit linketek az meg egy tök jó Vespa. Annyira csúnya hogy már szép, és klasszikus formájú. Én tényleg nem értem mi bajod.
A robogók Rolls-Roycea a Vespa.
Pl, a 2T beköpheti a gyertyát. Azt kicseréled, már nem tiszta a kezed. És az olaj utántöltése is... 4Tbe nem kell olajat töltened, nem köpi be a gyertyát, kevesebbet fogyaszt, és tényleg nem sokkal gyengébb, mint a 2T, bármennyire hihetetlen. 2T supermotom van, és nagyon meglepődtem, amikor 70-ig egy léghűtéses Jawa Betka 4T tudta velem tartani a tempót...
Ha használtan veszel motort, senki nem garantálja neked, hogy az úgy volt bejáratva, ahogy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!