Nagy teljesítmény egy simson s50-et lábtartóig dönteni 15 km/h-nál?
Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 19:56
2/17 anonim válasza:
40 éve motorozom de ez a gondolat még nem jutott eszembe!
3/17 A kérdező kommentje:
szóval aki eltud vele indulni, az már meg is tudja csinálni? vagy minimális tudás szükséges hozzá?
esetleg én vagyok őstehetség?
komoly válaszokat
tehát ha lábtartóra rakom a kanyarokba a szinyót, akkor mennyire vagyok ügyes? bárki utánam tudja csinálni?
2011. aug. 27. 20:29
4/17 anonim válasza:
igaz te vagy aki ugyan ezt kerdezte csak romet ponyval ???
5/17 A kérdező kommentje:
első kérdésem
nah nag teljesítmény?
nagyon ügyes vagyok?
2011. aug. 27. 20:39
6/17 anonim válasza:
ügyes vagy kisfiam. csak azt mondd meg ez mire jó, azon kívül, hogy lekoptatod a lábtartóról a gumiborítás szélét?!
7/17 A kérdező kommentje:
komoly válaszokat szeretnék
tehát ügyes vagyok? ha megcsúszik, akkor is vissza tudtam eddig még hozni, tehát mennyire vagyok tehetséges?
2011. aug. 27. 20:43
8/17 anonim válasza:
Semennyire! Én ZZR-el döntöm be térdig 80 km/h-nál. Na azt csináld utánam!
9/17 anonim válasza:
nudli a tehetséged öcsi. mutasd meg ugyanezt egy babszival, tükörre kopott gumikkal, 40-el. akkor aztmondom, tudsz valamit.
☻
/▌\
/ \
10/17 A kérdező kommentje:
de én nagy sebességnél is lábtartóra teszem a szinyót
2011. aug. 27. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!