Ha milliomosok lennetek milyen autot vagy motort vennetek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 13:27
21/41 anonim válasza:
kolopele! Minek írtad le megint ezt a hülyeséget? Környékeden nem volt 5000 ccm-nél nagyob autó max kamion.
Kérdező: Nekem egy x6-os az álmom és meg is fogom csinálni, így vagy úgy de meg lesz:-)
23/41 anonim válasza:
"Környékeden nem volt 5000 ccm-nél nagyob autó max kamion." Ezt nem igazán értem, de felrakom neked az autóm linkjét. Utána elmagyarázod mit értettél ezen? [link]
24/41 anonim válasza:
kolopele vagy ki, énis mindig látom hogy ezeket beirod de én megismernélek,mert emberek életét kutatom és keresem az átlag szinvonalat,és igazából ilyen milliomos emberrel még nem beszéltem akinek külföldi ügyfelei vannak (ezt csak hobbiból csinálom teljesen névtelenül)
ON: Én cbr 1000 fireblade de amire most vágyom az egy kis cbf 125:) Illetve autóból az X6
25/41 anonim válasza:
Akkor majd össze hozunk egy találkozót valamikor, elmentem ezt a kérdést, és majd küldök privátot.
27/41 anonim válasza:
Kolopele! Akinek külföldi ügyfelei vannak és milliomosok azok szerintem nem a gyk-n írogatják, hogy milyen a céges autójuk. Mindenki megérti, hogy milyen autó az álmod csak ne nyögnéd be minden 5. kérdéshez.
28/41 anonim válasza:
Kérte valaki hogy elhidd? Ha volna privát elérhetőséged, a honlapom is elküldeném. Volt régebben egy név, foglalkozás alapján működő blogom, kizárólag sikeres emberek jöhettek, de megszüntettem bizonyos problémák miatt. Most itt irkálok amikor kedvem tartja. Talán tilos?
29/41 anonim válasza:
Én megtartanám a Transitot és az asszony Corsáját,a Tranyót felújíttatnám az utolsó csavarig.. Néznék egy lakóbuszt még,egy Lancer EVO-t,mert szeretem őket,egy amerikai izomgépet,800 lóerő körül,vennék egy motorcsónakot,aztán leraknám a jogsit motorra,és egy Harleyt beújítanék.. Ez lenne a gépparkom,nekem ez megfelelne.. Ja,és ha tudnám fizetni utánuk a gubát..:)
30/41 anonim válasza:
Ha lenne öt millió dollárom (ez ma milliomos mértéke fogalma.)
Akkor egy új saját össze állítású Bentley Continental GT-t.
Ha több millióm lenne, akkor még Bugatti Veyront és Bentley Mulsanne-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!