Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha milliomosok lennetek...

Ha milliomosok lennetek milyen autot vagy motort vennetek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 13:27
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
0%
Az vagyok. Jelenleg egy Phaeton tulajdonosa vagyok, 6 literes, 420 lóerős motorral. Most lesz két éves, eddig kifogástalanul működik. Jövőre csere, mert 3 éves koránál tovább nem tartok meg egy autót, de hogy mi lesz a következő még nem tudom. Talán valamelyik Lexus hybrid.
2011. aug. 27. 14:24
 12/41 anonim ***** válasza:
37%
Ki az a hülye aki 6 literes motorral még automata váltóval vesz kocsit, pláne ha benzines is
2011. aug. 27. 14:26
 13/41 anonim válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:11

Jó én most elvonatkoztattam a pénztől, de ha meglesz határozva egy konkrét összeg akkor leírom ahhoz mérten is.

2011. aug. 27. 14:39
 14/41 anonim ***** válasza:
17%
"Ki az a hülye aki 6 literes motorral még automata váltóval vesz kocsit, pláne ha benzines is" Köszönöm, hogy lehülyéztél. Kedves.
2011. aug. 27. 15:00
 15/41 anonim ***** válasza:
Akkor annyi motort vennék amennyi csak elfér a portán :D Minden fajta lenne... enduro, sport, túra, cross... aztán szépen adogatnám el ha nem tudnám őket fenntartani és végül az maradna ami a legjobban a szívemhez nőtt =( :D
2011. aug. 27. 15:04
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

kolopele,

minden kérdéshez benyögöd a paetonodat, és h lexust fogsz venni

most erre vered a nyálad? valamit nagyon kompenzálni akarhatsz... vajon az életben is 30% vagy, és ezzel kompenzálod a maradék 70%-ot, hogy világgá kürtölöd, hogy milyen kocsid van?

2011. aug. 27. 15:10
 17/41 anonim ***** válasza:

és villogsz vele össze vissza természetesen, hogy kompenzáld azt a hiányzó valamit...

de a kérdésre, ha nagyon pénzes lennék, akkor yzf 250, cbr 600f, zx10-r a 2010-es belőle nagyon tetszik

kocsiból pedig láttam valamelyik nap a tv-be egy kabrió mercit az bejövős, de audi, bmw, merci közül választanék, vagy toyota, de mindenképp valami nagy presztízs márkát vennék, de nem kompenzáció képpen

2011. aug. 27. 15:14
 18/41 anonim ***** válasza:
Én valamilyen amerikai old scool verdát vennék,bazi nagy motorral,és a saját izlésemnek megfelelően alakitanám ki a vasat.Pl egy 5.7 v8 as camarot szivesen felfulloznék:)
2011. aug. 27. 15:46
 19/41 anonim válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 14:17

Akkor légyszi vegyél már nekem egy BMW 5-ös touring-ot.

Aki megteheti, az nem venne nekem egyet?

2011. aug. 27. 16:28
 20/41 anonim ***** válasza:
0%
"és villogsz vele össze vissza természetesen, hogy kompenzáld azt a hiányzó valamit..." Van 4 gyerekem, úgyhogy nem akarok semmit kompenzálni. Viszont a külföldi üzletfelekkel tárgyalni ilyen autó kell. Ne aggódj, mindenem megvan az életben, nem kell semmit kompenzálnom. Csak válaszolok a kérdésekre.
2011. aug. 27. 18:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!