Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opeleknél mit takar a Twin...

Opeleknél mit takar a Twin port motor?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 09:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
8%

06-03 13:51

Ezt hidd el hogy tényleg megbízhatatlan egy autó. Régebben volt nekünk egy Omegánk (v6-os) és a kasztnin kívül mindent kellett cserélni, jaa meg alvázat nem de az is elkezdett rozsdásodni. Azt megfogadtam hogy Opelt többet a büdös életbe nem veszek.

2012. szept. 23. 13:26
 12/20 anonim válasza:
100%
Nekem ilyenem van és eddig rendkívül megbízható. Meg vagyok vele elégedve, eddig nagy baja nem volt. Nem prémiumautó, tehát nem audihoz meg mercihez kell hasonlítani.
2013. ápr. 1. 13:17
 13/20 anonim ***** válasza:
27%

@13:17

Itt a hangsúly: nagy baja nem volt.

Egy normális autónak 10 éves koráig SEMMI baja nem szabad, hogy legyen. És mielőtt hitetlenkednél, vannak ilyenek, lásd a 8 éves Nissanom.

2013. ápr. 1. 15:49
 14/20 anonim válasza:
90%

Sziasztok

Nem akarok senkit megbántani, ezért finoman fogok fogalmazni. Ha az Opel ennyire sz@r lenne, akkor nem vennék az emberek. Nekem többféle Opelem is volt, akár tizenévesek is, nem igazán volt velük gond. Új BMW-vel már annál inkább. Kolegámnak a Nissan Almera 4 évesen lett motorhibás, szóval csak önmagában a márka szerintem nem meghatározó. Ha megnézel Nissanos fórumokat, olyanokat írnak hogy sírvafakadsz.

Most Alfa Romeom van, amit mindenki szapul, nekem negyedik éve hibátlan.

2014. szept. 22. 09:43
 15/20 anonim válasza:
72%

Látom, már 1-2 éves volt ez a beszélgetés... De az Opel szerintem egy igen jó autó. Volt többféle autónk is, de eddig kényelemben, megbízhatóságban odaver az összesnek. Jelenleg egy Opel Vectra B 1.6 16V boldog tulajdonosa vagyok. Van már benne közel 300 000km, de még mindig tökéletesen megy. A fogyasztását is le tudtam vinni 6 liter környékére.

A következő autóm pedig, amit most fogok megvenni egy Opel Astra H 1.9 CDTI.

Amikor meglett az első Opel, ott döntöttem el, hogy innentől fogva más márkájú autó soha nem kellene.

2015. szept. 23. 13:50
 16/20 anonim ***** válasza:
55%
Aki azt mondja az OPEL szar az hülyeséget beszél, nekünk 2003-as 1.6-os Merivánk van és semmi baja nincs
2016. okt. 26. 20:01
 17/20 anonim válasza:
89%
Opel Astra G 1.4 16V 2006, semmi baja nem volt ezidáig. Nagyon jó kis autó, patent. Annyit tudok, hogy elvileg ezek zabaljak az olajat, de még ez sem fordult elő. Több mint 200.000 km van benne. :)
2017. dec. 3. 11:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Láttam megy a vita,hogy jó vagy rossz-e az Opel. Az az igazság, hogy a mostanában gyártott Opelok tényleg nem jók. Opel márkaszervízben dolgoztam. Vagy eszik az olajat vagy szivárogtatják valahol (általában karternél és a hengerfej tömítésnél) Nem megbízhatóak. Akik dícsérik az Opelt láttam,hogy inkább régebbi autójuk van (B Vectra,H Astra, Meriva) Az opelok kb. a H Astráig voltak jó autók,azután valamit eltontottak. Arról,hogy most a Peugeot adja a motorokat inkább ne is beszéljünk.
2018. jún. 4. 10:54
 19/20 anonim válasza:
A nézeteltéréseket félre téve engem is érdekelne az eredeti kérdésre a válasz. Előre is köszönöm az értékes hozzászolásokat és ha lehet linket írjatok. Köszi a segítőknek!
2018. okt. 9. 14:27
 20/20 anonim válasza:
100%
A kérdésre sajnos nem tudom a választ de mar ugy is megválaszolták előttem. A vitahoz pedig annyit tennék hozzá hogy aki anélkűl fikázza az Opelt az még nem tudja hogy milyen jó. Nekem első autóként van egy 1.4 E Corsám ,flotta auto volt az Opelnál 4 éves 133.000 kmrel vettem és azóta semmi gondja nincs. Előtte 1998-as G astránk volt ,az is kiment a világból ha kell lancos volt az is meg ez a Corsa is. Ugyhogy lehet itt bmw meg stb nagy kategoria amig élek nem kell más márka. Köszönöm a lehetőséget.
2021. jan. 23. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!