Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan kell betolni a kocsit?...

Hogyan kell betolni a kocsit? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Nos, sajnos nem figyeltem oda, és sokáig halgattam benne a zenét, ezért lemerült az aksi.. be indittani se tudom, holnap haverok eljönnek és betolnánk, én ülnék bent.. mit kell tennem? 15 éves vagyok.. tudok autot vezetni már 7 éve.. de ezzel még nem találkoztam.. és úgy szeretném h anyám ne vegye észre.. dolgozni fog pont.. ezét kérlek, írjátok le nekem részletesen hogyan kel betolni mit kell csinálnom vagy ilyesmi.. mert sajna nem tudom!!
2011. aug. 26. 21:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Most mondtma hogy nem csontig merült le, egyébként ha betoljuk és jár a motor, kicsit járatni is fogom hoyg a generátor töltse, akár megyek is vele egy kört az utcába, hogy azért kicsit töltödjön.. remélem sikerül :) köszi azértelmes válaszokért... Ja és a szerintem ne mkel jogsi ahoz hogy azt mondjam hoyg tudok vezetni, mert tudok... azzal viszont tisztába vagyok hogy azt nem mondhatom hogy van rutinom meg ez az amaz.. amit nem is mondok, csak anyit hogy tudok vezetni kocsit.. na mind1.. mégegyszer köszi a válaszokat.. :)
2011. aug. 26. 22:18
 12/19 A kérdező kommentje:
BáRány-12: mindenkivel megesik minden..:) de hát a ebből tanulunk.. de mondom, mivel nem csontig merült az aksi, betoljuk és kicsit megjáratom, remélhetőleg jó lesz, max még délután áthívom haverom és rá töltünk bikázással.. de anyunak elfogom mondani, de csak miután elintéztem hoyg feltöltsük, mert előtte szét kapna..:DDD utána elmondom neki 100%...: D
2011. aug. 26. 22:21
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak nehogy azért is kapj a fejedre, hogy nem elég h lemerítetted az aksit de még el is kötötted a verdát xD

De reméljük nincs benne indításgátló (szerintem nincs)

2011. aug. 26. 22:23
 14/19 anonim ***** válasza:
Jól van, nincs probléma. De tényleg hiába fogod járatni, annak az akkunak kampec. Inkább szólj anyukádnak és vegyetek egyet bele. Gondolom azt te se akarod, hogy elmegy valahova és mikor akar hazamenni nem indul:D A rendőrökkel meg vigyázz!
2011. aug. 26. 22:23
 15/19 A kérdező kommentje:
Hóó, itt az utcába nincsenek rendőrök soha.. max a szembe utcába a kikötőbe..:D szóval attól nem kell félnem.. egyébként haverom szerint nincs semmi baja az akunak, hiszen csuftig nem merült le, csak bekel egyszer tolni.. de mondom, megpróbáljuk, remélem sikerül!!! De viszont mindenképp elmondom neki de csak miután megcsináltuk.. :D
2011. aug. 26. 22:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha sikerül betolni, utána illik vagy 20 km-t menni vele hogy rendesen felöltődjön. Pár utcában keringőzni nem elég. Jogsi nélkül ez elég kockázatos.. Legjobb valakivel feltöltetni az akksit fullra.
2011. aug. 27. 05:23
 17/19 A kérdező kommentje:
Nos, sikerült betolni, sikerült minden, köszönöm mégegyszer mindenkinek aki segített! :D
2011. aug. 27. 11:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyébként röhög itt mindenki de van olyan lány ismerősöm akit az apja már kiskorától tanította vezetni. Szerintem a kommentelők felét odaverné vezetésben, persze mostmár jogsival. ;)
2020. jan. 21. 16:03
 19/19 cuyper26 válasza:
Szerintem a srác kérdezett valamit, nem arra volt kíváncsi hogy ti kis ratyik , míg gondoltok arról hogy nincs jogsija, az autó nem papírral megy! Én 31 vagyok, nincs jogsim, mert elvettek , mert mindig részegen vezetek, és szerintetek mennyire érdekel az a szar papír!! Szóval öcsi, toljátok be, kicsit kocsikázzal, hagy töltse a generátor, és szard le ezeket a kis csicskakat, otthon a gép előtt ülve mind vagány, okos, és nagyon le tudják szólni az embert! Csak jelzem, engem nem hat meg a kritizalo és felsőbbrendű dumatok, mert a káromat az anyától szájába bele rakom, ti kis pancserek
2020. febr. 24. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!