Hogyan kell betolni a kocsit? Bővebben lent.
Gyújtást ráadod, sebességváltó kettesbe, kuplung kinyomva.
Elkezdik tolni és amikor már megy az autó, a kuplungot óvatosan felengeded.
Ha az akku teljesen le van merülve, annyira hogy a műszerfalon a visszajelző lámpák sem égnek, akkor ez sem fog segíteni.
Egy akkutöltö jobb lenne.
Ha katalizátoros a kocsi be ne toljátok(Nem fogja szeretni). Amúgy meg olyan ember üljön a volánnál akinek jogsija is van (ne játszd már magad hogy 7 éve tudsz vezetni mert hidd el nem tudsz csak azt hiszed. Én nekem 2,5 éve van jogsim 2 éve vezetek rendszeresen saját autót és mégsem jelentem ki hogy profin vezetek) mert ha meglát a rendőr akkor megbüntethet mivel jogsi nélkül vezettél.
Amúgy miért nem inkább bebikázzátok? Kicsit egyszerább megoldás.
akku töltő v. bikázás.
Ha csont üres az akku, a tolás nem fog segiteni.
Aha, inkább bikázzátok. Kérd meg a szomszéd 17 éves srácot, aki 10 éve aktív autóvezető, hogy szedje elő a bikakábelt. Csak arra vigyázzatok hogy pozitívot pozitívval kössetek össze, negatívot meg negatívval, különben szikraeső lesz. :)
Akksitöltővel még egyszerűbb lenne, úgy még a motort sem kell járatni utána hogy feltöltsön annyira, hogy kibírja a következő indítást.
"15 éves vagyok.. tudok autot vezetni már 7 éve.."
Ezen jót röhögtem:)
Bikázzátok be, ne tologassátok! Akku+ --> kábel --> Akku+, bikázó autó akku- --> kábel --> bikázandó autó motorblokk.
Bikázandó autó motor indít, fordulatszámot megemelni kb. 1500-2000-re és már indíthatod is a lemerült akkus autót.
szerintem mond meg anyudnak, hogy mi a helyzet, mert ha netán betoljátok és beindul, majd mikor menne dolgozni ugyanúgy nem fog indulni és akkor nagyobb a gáz. inkább szólj most és akkor lehet a szomszédtól is segítséget kérni vagy egy új aksit venni...Nem hiszem, hogy anyud leharapná a fejed, csak azért mert zenét hallgattál.
Én egyszer a kocsikulcsot zártam be a csomagtartóba és persze, hogy nem voltunk otthon...akkor én nagyobbat kaptam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!