Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan kell betolni a kocsit?...

Hogyan kell betolni a kocsit? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Nos, sajnos nem figyeltem oda, és sokáig halgattam benne a zenét, ezért lemerült az aksi.. be indittani se tudom, holnap haverok eljönnek és betolnánk, én ülnék bent.. mit kell tennem? 15 éves vagyok.. tudok autot vezetni már 7 éve.. de ezzel még nem találkoztam.. és úgy szeretném h anyám ne vegye észre.. dolgozni fog pont.. ezét kérlek, írjátok le nekem részletesen hogyan kel betolni mit kell csinálnom vagy ilyesmi.. mert sajna nem tudom!!
2011. aug. 26. 21:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Gyújtást ráadod, sebességváltó kettesbe, kuplung kinyomva.

Elkezdik tolni és amikor már megy az autó, a kuplungot óvatosan felengeded.

Ha az akku teljesen le van merülve, annyira hogy a műszerfalon a visszajelző lámpák sem égnek, akkor ez sem fog segíteni.

Egy akkutöltö jobb lenne.

2011. aug. 26. 21:16
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
de ha újabb a kocsi és van benne indításgátló, akkor kilómétereket tolhatjátok, nem fog az beindulni :)
2011. aug. 26. 21:28
 3/19 anonim ***** válasza:
31%

Ha katalizátoros a kocsi be ne toljátok(Nem fogja szeretni). Amúgy meg olyan ember üljön a volánnál akinek jogsija is van (ne játszd már magad hogy 7 éve tudsz vezetni mert hidd el nem tudsz csak azt hiszed. Én nekem 2,5 éve van jogsim 2 éve vezetek rendszeresen saját autót és mégsem jelentem ki hogy profin vezetek) mert ha meglát a rendőr akkor megbüntethet mivel jogsi nélkül vezettél.

Amúgy miért nem inkább bebikázzátok? Kicsit egyszerább megoldás.

2011. aug. 26. 21:29
 4/19 anonim ***** válasza:
83%

akku töltő v. bikázás.

Ha csont üres az akku, a tolás nem fog segiteni.

2011. aug. 26. 21:31
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Aha, inkább bikázzátok. Kérd meg a szomszéd 17 éves srácot, aki 10 éve aktív autóvezető, hogy szedje elő a bikakábelt. Csak arra vigyázzatok hogy pozitívot pozitívval kössetek össze, negatívot meg negatívval, különben szikraeső lesz. :)

Akksitöltővel még egyszerűbb lenne, úgy még a motort sem kell járatni utána hogy feltöltsön annyira, hogy kibírja a következő indítást.

2011. aug. 26. 21:37
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

"15 éves vagyok.. tudok autot vezetni már 7 éve.."

Ezen jót röhögtem:)

Bikázzátok be, ne tologassátok! Akku+ --> kábel --> Akku+, bikázó autó akku- --> kábel --> bikázandó autó motorblokk.

Bikázandó autó motor indít, fordulatszámot megemelni kb. 1500-2000-re és már indíthatod is a lemerült akkus autót.

2011. aug. 26. 22:00
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Javítás: BIKÁZÓ autó motor indít...
2011. aug. 26. 22:01
 8/19 A kérdező kommentje:
Nem azért ítam azt hogy 7 éve tudok autót vezetni hogy én msot menő legyek, hanem azért, hogy ne kapjak olyna offolásokat hogy 15 lvesen még igy ugy amugy.. bár ugyanugy kaptam.. de voltak olyanok akik normális választ adtak, na a léyneg hogy csontig nem mertül le, a kijelző jó, a lámpa is ég, csak nem indul be anyi a gond.. sajnos szomszédnak tudnák szólni de az meg szépen csiripelne anyámnak, lehet anyu se lenne ideges de mégse szeretném h megtudja.. aku töltőnk sajnos meg nincs..:/ haveromnak még írtam... ( 26éves.. ) hogy jöjjön el és kössük össze a két kocsit azt töltsük fel.. de sajna nem ér rá..ezért marad a tolás, de ezek szerint akkor mivel nem csont üres az aku, a kocsi se valami ujj fajta, ( Peugeot 106 kid ) elméletileg akkor befog indulni igaz? :D
2011. aug. 26. 22:06
 9/19 anonim ***** válasza:
73%
Ha meglesz a jogosítványod és levezetsz majd minimum 10 000Km-ert, majd akkor mondhatod, hogy tudsz autót vezetni. Addig csak hiszed, hogy tudsz. Egyébként, ha a bikázás nem megoldható, akkor tologassátok. Te beülsz, a többiek tolják, berakod sebességbe, mondjuk 2-esbe, de nyomod a kuplungot, amikor már elég gyorsan tolják, indítózol és gyorsan lelépsz a kuplungról. De ezzel nem fogtok semmit érni, ugyanis hiába járatod a motort, a generátor nem tudja annyira feltölteni. Ha az az akku csontra lemerült, valószínűleg már rossz is és legközelebb ugyanúgy nem fog indulni.
2011. aug. 26. 22:13
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

szerintem mond meg anyudnak, hogy mi a helyzet, mert ha netán betoljátok és beindul, majd mikor menne dolgozni ugyanúgy nem fog indulni és akkor nagyobb a gáz. inkább szólj most és akkor lehet a szomszédtól is segítséget kérni vagy egy új aksit venni...Nem hiszem, hogy anyud leharapná a fejed, csak azért mert zenét hallgattál.

Én egyszer a kocsikulcsot zártam be a csomagtartóba és persze, hogy nem voltunk otthon...akkor én nagyobbat kaptam :)

2011. aug. 26. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!