Donathzoli kérdése:
Nagyon fojik az uzemanyag a prlasztonal, mi lehet a problema? Surgos volna
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 20:24
11/14 A kérdező kommentje:
disel autorol van szo.amikor a motor jar akor van a problema mert az utolso elotti izogyertya torkabol omlik az uzemanyag.
2011. aug. 25. 22:22
12/14 A kérdező kommentje:
disel motor rol van szo. az izzogyertya torkabol fojik az uzemanyag ha jar a motor.
2011. aug. 25. 22:27
13/14 anonim válasza:
Hm... Kénytelen vagyok azt mondani, vidd el szerelőhöz.
Az izzógyertyából nem folyhat, oda, azon keresztül nem folyik üzemanyag.
A befecskendezőből már inkább (leginkább csak onnan, amennyire ez kihámozható), de ha nem ismered fel és tudod őket megkülönböztetni csak a szerelőtől várhatsz segítséget...
14/14 anonim válasza:
Aha.. hasonlóhoz nekem is volt szerencsém.
De ezt így meggyógyítani nem lehet, ehhez szerelő kell aki látja is. Szerintem kis szerencsével olcsón, pár tömítéscserével megúszhatod. Ha nincs szerencséd akkor sincs mit tenni, meg kell javíttatni.
Ha tényleg annyira ömlik, esetleg érdemes lenne vontatni a szerelőig, nehogy a kipufogó és az elfolyó gázolaj egymásra találjanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!