Milyen kabriót ajánlotok 1 milla alatt?
astra f szerintem is elég jól néz ki. Nekem is az van csak sedan. Ha esetleg azt veszel akkor semmiképpen ne ecotec motorosat vegyél mert eszi az olajat. 1.6 8v a legjobb és ha nem versenyezni akarsz vele akkor simán elég bele a 75 lóerő. És akkor most jon a sok szerencsétlen a fapados hozzászólásával:) ők a kedvenceim:D (Ha tudtam segíteni kérlek zöldkézzel díjjaz. Köszönöm.)
jovo tavasz elejen szandekozok autot venni, aztan most valami elmebeteg otlet folytan elkezdtem nezegetni kabriokat, es kitalaltam hogy baratnommel a balcsi fele megyunk es ez mekkora eleterzes:D. azert irtam ezt le, mert ha atjon a hangulat, akkor talan ezzel valaszt adok csomo felmerulo kerdesre. szoval az auto erre legyen alkalmas, ill megbizhato legyen, szaguldozni nem szoktam, erdekel ketszemelyes is. egy dolog van meg talan ami fontos lehet, 198 cm magas vagyok, szoval olyan kell amiben elferek. szal kormany alatt azert legyen hely, meg azer ha szemereg az eso, akkoris mennek vele gondolom, szoval ferjek be a teto ala.
koszonom az eddigi valaszokat, f astraban is latok fantaziat, de varok mas otleteket is.
Hát ha valamelyikbe nem férnél be akkor az egy ülés+ponyvapróba alatt úgy is kiderül, de ilyen célra szerintem bőven elég a 2 személyes autó is, pláne nyáron így elkerülhetitek hogy minden benzinkúton be akarjon szállni egy stoppos hogy vigyétek le a Balcsira :D Persze ha meg ti szeretnétek vinni valakit akkor rossz hogy csak két személyes, ez a kabrióknál nagy dilemma. Az árat meg még gondoldd át, kevesebből is ki lehet hozni pofás, de öregebb járgányokat, fiatalabbakban ezeket érdemes nézegetni:
BMW 318 Baur: [link]
Mazda MX-5: [link]
Fiat Barchetta: [link]
Renault Mégane: [link]
Audi Cabriolet: [link]
Ha pedig kabriót akarsz venni akkor ősz végén vagy tél elején tedd meg. Tavasszal és nyár elején nem hogy stagnálnának, de még nőnek is a kabriók árai még a rossz használtautópiaci helyzet ellenére is, egyszerűen azért mert akkor van szezonjuk.
Az F Astra kabrió sem rossz, de amit linkeltél az elég bizarr. 3 riasztó egy autóban elég sok fejfájást fog még okozni annak aki megveszi, a 2 literes motorról (ami a hirdetésben és valószínűleg az autó papírjaiban is 1.4-es) nem is beszélve...
teljesen igaz h az a fekete astra is erdekes bizonyos szempontokbol, de kinezetre szerintem meglepoen jo.
elgondolkodtatoak amiket linkeltel, foleg a megane es a bmw.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!