3. 000. 000 Ft-ért szeretnék venni személygépkocsit, olyat, ami tartósan jó, nem romlik el hamar,5 ajtós, sportos. Mit ajánlotok?
Németben: Ford Mondeo
Jappánban: Mazda 6
A képek önmagukért beszélnek. Ezt ugy mondom, hogy japán technológia fanatikus vagyok és imádom a német autókat.De ez az autó élőben még fantasztikusabb mint képen.
Ennyi pénzből már vannak elég komoly lehetőségeid, bár azt tudni kell hogy az igazán sportos autók jellemzően 3 ajtósak, ami 5 ajtós az már inkább ilyen családi jellegű csak jó a design és van benne egy kicsit erősebb motor...
Japánból:
Honda:Civic ( az újabb, 2006 óta gyártott);
Toyota: Avensis (esetleg a prius)
Suzuki Swift Sport kiadás: sokan nem hiszik, de megy mint a mérgezett egér (az alap is, hát még a sport...)
Mitsu: Galant, Lancer: jól is néznek ki, van egyéniségük és megbízhatóak
Subaru:Impreza,esetleg Legacy
Német:
Seat leon
Esetleg BMW, bár én nem vagyok oda a német kocsikért mióta nekem is az van :P
Opel Astra (új) van valami sport kiadása. Az is jó, és mivel opel a megbízhatóbbak közé tartozik...
Francia:
Ha találsz egy jó állapotút, a megane sport is eléggé kapkodja a lábát ha arról van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!