Egy "M" kategóriás segédmotoros jogosítványnak mennyi az ára?
Figyelt kérdés
átlagban kérdezem :)2011. aug. 23. 19:38
11/18 anonim válasza:
Nekem is 60.000 Ft volt Nyíregyházán.
12/18 anonim válasza:
Nekem +2 bukással volt 73k.
16/F
13/18 anonim válasza:
Nem értem, hogy a jó életbe tudtál te megbukni 2x :D Nekem az M és most az Ak is elsőre ment minden.
14/18 A kérdező kommentje:
Hát ha 60000 az még nem olyan hű de sok. Hátha kifogok majd egy jó akciót :D
2011. aug. 26. 10:32
15/18 bamboochatheone válasza:
09:33-as: Vannak akkora balf@szok hogy M kategóriából kétszer vagy akár egyszer megbuknak...amikor most B kategóriából vizsgáztam elméletből akkor az M-es kolega befejezte kb 5 perc alatt nekem 6 perc alatt volt meg, ő megbukott 25 kérdésből én meg hibátlant csináltam 55 kérdésből.:D
16/18 anonim válasza:
tegnap 09:33, ma 10:48
Ismeritek a körülményeket? Nem? Akkor pofa be, ha kérhetem. Egyik bukás eüből volt, mert az oktatóm mindent máshogy mutatott, mint ahogy kell, én meg megbíztam benne. A másik meg egy beépített ember miatt volt forgalmi vizsgán, háttal állt a zebrának, én meg nem mutattam, hogy átmehet. Na? Még mindig fäsz vagyok???
16/F
17/18 anonim válasza:
Beépített ember? Háttal a zebrának? xD xD Akkor automatikusan mész tovább... de mindegy ha megakarnak húzni akkor ilyenért is meghúznak.
18/18 A kérdező kommentje:
Hát ez sajnálatos dolog, de valahogy az hogy beépített embet kicsit túlzás nem?
2011. aug. 27. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!