Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Normális ez? árulom a kocsimat...

Normális ez? árulom a kocsimat mentem velem 100kmert jött a vevő h megnézze és járó motornál kicsavarta az olajbeöntőt és fröcsköli ki az olajat. Ez baj? Azt mondja h a végét járja a motor. Ez teleg így van?

Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 14:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Csendes, nem eszi az olajat, nem füstöl, van benn erő. Miért kellene felújítani?
2011. aug. 23. 16:58
 12/21 anonim ***** válasza:

"mentem velem 100kmert jött a vevő h megnézze"

4 ezer forintod bánja az autómusrtát? Gratulálok:)

2011. aug. 23. 17:02
 13/21 A kérdező kommentje:
hát én nem tudom nem értek hozzá az olajat nem eszi az biztos mert sűrűn ellenőrzöm és nem kell utána öntenem soha.nem fére érteted,én jöttem haza útról ami 100km volt.és nem sokára jött a vevő h megnézze hozzám.
2011. aug. 23. 17:07
 14/21 anonim ***** válasza:

Nem kell utánatöltened soha?:)

Azért lássuk be,ez így,ebben a formában tuti nem igaz.

A Swiftemben csak 60 ezer kilométer van,de azért havonta utántöltögetek egy picit...

2011. aug. 23. 17:10
 15/21 A kérdező kommentje:
én nem szoktam utána tölteni pedig mindig figyelek rá h ne h ne legyen benne.kb félévente cserélem mindig az olajat.
2011. aug. 23. 17:23
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem baj ha fröcsög.

Azért szokták azt csinálni hogy amikor kihúzzák a nívópálcát akkor megtörlik az olajtól mert ugye összeolajozta az egész pálcát, visszateszik majd újból kiveszik és ekkor már lehet látni az olajszintet.

2011. aug. 23. 18:16
 17/21 anonim ***** válasza:
51%
17.10 át igen enyit a suzukikról...
2011. aug. 23. 18:48
 18/21 A kérdező kommentje:
hát de meleg motornál hiába nézed az olajszintet szerintem azt hidegen kell mert akkor még lent van az ajában
2011. aug. 23. 19:48
 19/21 anonim ***** válasza:
Azért szerintem a fröcskölés sem mindegy. Ha bakui olajmezőkön érzed magad utána, és közben egy XIX. századi gyárkéményt idéz a füst, akkor ott tényleg baj van. Ha azonban csak épphogy fröcsköl valamit, és a füst sem komoly(nézz meg pár videót a neten), akkor nincsen gond. Ha meg nem eszi az olajat(értsd literek/1000 km), akkor meg főleg nincsen gond. A hang csalóka lehet, egy kikönyökölt motornak is lehet gyönyörű hangja.
2011. aug. 23. 20:14
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Hülyített a vevő, mert alkudni akart!

Ha kinyitod járó motornál az olajbetöltő nyílást, akkor a vezérmű kifröcsköli az olajat a legtöbb autónál!

(Aki nem hiszi járjon utána!)

2011. aug. 23. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!