MZ ETZ típusú motorkerékpárt lehet etanollal használni?
Semmi értelme, csak fillérb@szás parasztosan fogalmazva, sokat kell vele vacakolni, többet eszik mint benzinből, tehát ha kiszámolod a többletfogyasztást akkor ott vagy hogy ugyanannyiba kerül mint a benzin vagy még többe is.
Nem beszélve hogy minden szemetet felold és egy min 20 éves Etz-ben lehet bőven elég sok kosz a tankban, karbiban ha tisztítod akkor is.
Lpg gázszettet még nem találtak ki motorra? Annak több értelme lenne mint az etanolnak, csak különolajazó is kéne akkor hozzá.
Na még mielőtt egymásnak esne mindenki!
Én használtam. 50-50% 95 benzin és etanol keverékkel simsonba. Raktam én nagyobb főfúvókát, meg miegymást, de már az 50%-os bekeverésnél is annyira elment az ereje az egyébként nagyon erős és jó motorikus állapotban levő motoromban, hogy 2-es sebességfokozaton is alig akart kigyorsítani. Katasztrófális. Alig vártam hogy kifogyjon. Utána megint lehetett 1/3 gázon járkálni 3-as sebesség fokozatban... 95-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!