Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megint új autóflotta politikus...

Megint új autóflotta politikusainknak. Ezuttal 600 millióért. Állami pénzből. Vélemény?

Figyelt kérdés

[link]

Mennyi kórházi gépre, mentőautóra, útépítésre, BKV járműre, szegény magyaroknak lakásra, házra, meg miegymásra futna ebből a pénzből. De politikusaink autókra herdelják az adófizetők pénzét. Hánynom kell.

2011. aug. 22. 11:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én nem örülök neki, hogy ilyenekre költik a pénzt. Amúgy meg még mindig jobban járt mindenki, mintha Audikat vettek volna, kétszer ennyiért. Egyébként meg, vegye meg a fizetéséből.
2011. aug. 25. 12:42
 12/17 anonim ***** válasza:

"Az új autókra azért volt szükség, mert a régi, többéves járművek sokszor lerobbantak"

Na haggyuk mááá

Tömegesen lerobbanó Audi A6-osok peeeeeeersze...

De ha már ez van miért nem vesznek az új Suzuki Swiftekből?!

Ja mert nem leég "gazdag emberes" kinézetű?

A Skoda Superb 6.5 milliónál kezdődik, de biztos hogy "honatyáink" a full-full extrásat kapják 8-9 millióért...

Az új Swift full extrával is csak 4 milla körül van...

7 légzsákkal, klímával, 5 csillagos törésteszttel és 130-cal vígan elmegy az M5-ösön. És ki bírja 8 évig a Swift hatalmasat fejlődött a 10-15 évvel ezelőtti önmagához képest...

Azt amit a Superb tud azt a Swift is tudja ráadásul Magyarországon készül. Jó lehet hogy nem adnak hozzá mini Tv-t, meg sávtartó asszisztenst de azt hiszem nekünk akik ezt mind kifizetjük kicsit nagyobb beleszólásunk lehetne az ilyen dolgokba...

Bár igaz, mi szavaztuk meg ezeket :(

2011. aug. 25. 13:37
 13/17 anonim ***** válasza:

És igen a milliós fizujukból nem futja autóra? Nekem nem fizeti ki senki az autómat és én havi 160 ezerből élek...

Kérdem én az elvtársak mire költik akkor a fizetésüket?

2011. aug. 25. 13:40
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha úgy fogjuk fel, hogy az állam egy hatalmas cég, akkor ők csak az alkalmazottak, akik új céges kocsit kaptak - más cégek is biztosítanak autót az alkalmazottaiknak, nincs ebben semmi különös.

Ha viszont onnan nézzük, hogy a mi adónkból veszik a kocsikat és ahelyett, hogy nekünk adnának valamit, akkor szerintem is pofátlanul drága.

2011. aug. 25. 15:33
 15/17 anonim válasza:
51%
Rendszert kellene váltani emberek...
2011. aug. 25. 16:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Maximum új cipőt...de nem ,azt sem érdemlik meg.
2011. aug. 25. 18:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Jár nekik az autó, oké. De szerintem elég lenne a minsztereknek és a még magasabb "rangban" állóknak Audi, államtitkárok és társaik miért nem érik be Swift-tel? Nem rossz kocsi az, igaz hogy már nem is olcsó, de akkor is. Az üzemeltetése is olcsóbb, minden bizonnyal a fogyasztása is kevesebb. Magyarországon gyártják és elég hely van benne. Nem tudok ellene indokot, feltéve hogy az alacsonyabb presztízsértéket nem vesszük számításba.
2011. aug. 25. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!