Megint új autóflotta politikusainknak. Ezuttal 600 millióért. Állami pénzből. Vélemény?
Mennyi kórházi gépre, mentőautóra, útépítésre, BKV járműre, szegény magyaroknak lakásra, házra, meg miegymásra futna ebből a pénzből. De politikusaink autókra herdelják az adófizetők pénzét. Hánynom kell.
"Az új autókra azért volt szükség, mert a régi, többéves járművek sokszor lerobbantak"
Na haggyuk mááá
Tömegesen lerobbanó Audi A6-osok peeeeeeersze...
De ha már ez van miért nem vesznek az új Suzuki Swiftekből?!
Ja mert nem leég "gazdag emberes" kinézetű?
A Skoda Superb 6.5 milliónál kezdődik, de biztos hogy "honatyáink" a full-full extrásat kapják 8-9 millióért...
Az új Swift full extrával is csak 4 milla körül van...
7 légzsákkal, klímával, 5 csillagos törésteszttel és 130-cal vígan elmegy az M5-ösön. És ki bírja 8 évig a Swift hatalmasat fejlődött a 10-15 évvel ezelőtti önmagához képest...
Azt amit a Superb tud azt a Swift is tudja ráadásul Magyarországon készül. Jó lehet hogy nem adnak hozzá mini Tv-t, meg sávtartó asszisztenst de azt hiszem nekünk akik ezt mind kifizetjük kicsit nagyobb beleszólásunk lehetne az ilyen dolgokba...
Bár igaz, mi szavaztuk meg ezeket :(
És igen a milliós fizujukból nem futja autóra? Nekem nem fizeti ki senki az autómat és én havi 160 ezerből élek...
Kérdem én az elvtársak mire költik akkor a fizetésüket?
Ha úgy fogjuk fel, hogy az állam egy hatalmas cég, akkor ők csak az alkalmazottak, akik új céges kocsit kaptak - más cégek is biztosítanak autót az alkalmazottaiknak, nincs ebben semmi különös.
Ha viszont onnan nézzük, hogy a mi adónkból veszik a kocsikat és ahelyett, hogy nekünk adnának valamit, akkor szerintem is pofátlanul drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!