Enduroval nehezebb menni?
Figyelt kérdés
Szerintetek elmenne nekem egy Krossz(enduro) motor??? Jelenleg van egy 50 kobcentis robogom es szeretnek vasarolni egy kb 125-250 kobcentis motrot. Nagyon nehez lenne megtanulnom??? Itt annyira nem a vezetesre gondolok hanem a kapcsolasokra es a kuplung hasznalatara.2009. ápr. 15. 20:23
11/12 anonim válasza:
Én egy 70 ccm es robogó után váltottam crossmotorra. 125 ösre. 17 éves vagyok , hát jócskán van különbség (erő)
váltani megtanultam 1 honap alatt elég jol. de a motort uralni a nagy feladat, semiképp nem ajánlok egy 250ccm est , az kezdésnek nagy butaság
12/12 anonim válasza:
Szerintem ezt a pázhuzamosan huzom a gázt, a kuplungal felesd el. Baromi egyszerű az egész, beindítod, 1es elkezded kiengedni a kuplungot(még nem huzod a gázt), és amikor hallod, hogy leesik kicsit a fordulat(magyarul indulna már) akkor kisgáz, és kiengeded teljesen. De nagyon rossz ötletlenne rotyogóról egyböl 250re át ülni.
Én is betartottam a sorrendet sose volt komolyabb baleseten,
50-125-250-450-750 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!