Yamaha aerox vs Aprilia SR?
Figyelt kérdés
Melyik megy jobban gyári állapotban?
aerox : 2006
sr: 2007
2011. aug. 20. 21:32
21/27 anonim válasza:
Ja bocs... aszittem A korlátozott kategóriás 250es...
22/27 anonim válasza:
pályára van épitve de megeszi a magáét 20liter :D
23/27 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi normális válaszokat :))
Jöhetnek még sr vs rox kommentek :)
akik meg vitáznak kérlek privibe.
2011. aug. 21. 20:15
24/27 anonim válasza:
Mennyi búza van itt.... Kérdező: Aerox. Annál szebb 50-es robogó nincs! Meghát csak yamaha... olasz az sz@r
25/27 A kérdező kommentje:
Köszi.
2011. aug. 28. 19:12
26/27 anonim válasza:
sok kis óvodás csicska veszekszik itt :D
27/27 anonim válasza:
nem tudom mi értelme van vitázni. Az Apriliáról köztudott hogy a kategóriáiban a legjobb. Aprilia Pegaso 125 kihugyozza a Yamaha DT 125 és társait. Az RS 125 szintén odaveri a Mitot, meg YZF meg hasonló 125-ös fosokat. RS 250 is veri a kategóriáját. Ha feljebb megyünk az RS4 Factory-m is megeszi a kategóriájába tartozó gépeket. Yamah pártiak ugyis a yamahát pártolják, a hondások meg a hondát. Jó motorok azok is, de elkell ismerni hogy az Aprilia feljebb van egy szinttel mindig. Ezzel most nem akarok megsérteni senkit, és nem szólom le senki motorját csak közöltem a tényeket. Egy robogó meg egyébként se arra való hogy gyorsulási versenyeket rendezzetek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!