Új- és használtautó-kereskedésből lehet-e használhatónak álcázott használhatatlan autót vásárolni?
Figyelt kérdés
2007. júl. 10. 22:05
11/17 anonim válasza:
És kiderúlt hogy törött is volt,a műanyagok össze voltak csak szegecselve.
12/17 anonim válasza:
Ők erre azt mondták hogy nem tudom bizonyítani, mert én is összetörhettem.
13/17 anonim válasza:
Plussz a motor is egy trágya volt benne.
14/17 anonim válasza:
És ezt eladták kiválló állapotként.
15/17 anonim válasza:
A jótállás érvényesítésekor fontos, hogy a számlával tudd igazolni, hogy ténylegesen attól a kereskedéstol vetted, nem Mutyi Marinénitol biankós adásvételivel. Kopásra nem vonatkozik a jótállás, de foelem meghibásodásra igen. Ha nincsen állapot felméro lapod, ami rogzíti a vásárlás kori állapotát, akkor gyakorlatban nincs esélyed a karosszéria hibáit illetoen.
16/17 anonim válasza:
Fontos az ár is. Ha az eurotax árán vetted, akkor átlagos állapotot várhatsz el, ha viszont az alatt, akkor támadható a kárigényed, hiszen valamiért átlagár alatt kelt el az autó.
17/17 anonim válasza:
A kereskedők tudják fizetni az ügyvédeket, az átlag user pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!