A legjobb az lenne, ha lenne ismerőseid között valakiknek mindkét típus és te próbálnád ki. Én mondjuk az Aeroxot választanám.
2011. aug. 16. 14:30
4/23 anonim válasza:
attol fug mit szeretnel
megtanulni valtani, motorozni vagy inkabb kenyelmesen rotyogni jobbra, balra
2011. aug. 16. 14:33
5/23 A kérdező kommentje:
váltani tudok meg minden. csak olyan unalmasnak találom az aeroxot. Meg a simson nem égő kicsit városba.?? Mer falun elmegy mert ott mindenki azzal jár...
2011. aug. 16. 14:40
6/23 anonim válasza:
Régen én is a kettő közül választottam. Az aeroxot választottam és jó választás volt. A simsonnak sok baja van, az akkor jó ha szereted szerelgetni. Ráadásul az aeroxom végsebessége 90km/h, egy simsont igencsak fel kell húzni hogy ilyen legyen. Ja és gyári az enyém. 50ccm gyári cuccokkal, egyedül az ékszíjat,variátort és kuplungot cseréltem polinire. De így gyorsulásban odaveri a környéken az összes 50ccm-es motort.
2011. aug. 16. 14:59
7/23 anonim válasza:
aeroxom van, sztem alapból iszonyat gyönyörű egy robesz, számomra nincs is nála szebb. én szeretem, viszont kissé hiányzik a váltás. városban élek és van itt pár simsonos arc is, és nem égő egyáltalán.( viszont előbb fognak megnézni egy aerox-szal mint egy simsonnal;) )
személy szerint ha újra 50est vennék, tuti h vmi aprilia rs féleséget vennék
2011. aug. 16. 15:02
8/23 anonim válasza:
Én mint volt simsonos ha választanom kéne bizony aeroxot választanám több okból kifolyólag is. (Erősebb,szebb, megbízhatóbb stb!)és mllesleg többért is tudném eladni:D Benőtt már a fejem lágya, de majd jön egy kemény kiscsávó és akkor az majd megmondja a frankót :D
2011. aug. 16. 15:03
9/23 anonim válasza:
14:59!
nem tudnál segíteni nekem aeroxos témában?(az előző aeroxos válaszoló vagyok). érdekelne h mit csináltál a vassal(mik vannak benne), mert én is szeretném kicsit ,,megpiszkálni'' a roximat, csak nem tudom h kezdjek bele, és h mennyire mehetek el. ha lenne egy kis időd nagyon jól jönne a segítséged, dobj egy privit v beszélhetünk itt is
2011. aug. 16. 15:06
10/23 @'r00n válasza:
szerintem olyat vegyél ami tetszik nem törik és meggbizható
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!